Bernd Storck: "We verdienden minstens een punt tegen Standard"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 1 reacties
Bernd Storck: "We verdienden minstens een punt tegen Standard"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernd Storck kon zijn teleurstelling na de nederlaag tegen Standard niet wegsteken. Cercle knokte zich terug in de partij en vergat het dan af te maken, om uiteindelijk nog het deksel op de neus te krijgen.

“Ja, Standard had voor de rust nog meer kunnen scoren en dan zou het voor ons al over en uit geweest zijn. Ik weet ook niet goed hoe het komt dat na dat eerste, goede kwartier het vertrouwen plots zoek was. We begingen veel technische foutjes. Die vertrouwenskwestie moet echt wel veranderen, ook al speel je tegen een ploeg van dit kaliber”, deed Storck uit de doeken waar het fout liep.

Na de rust pikte Cercle de draad van het eerste kwartier op en deed het Standard twijfelen. “Na onze gelijkmaker was er de reactie van het Luikse publiek. Op het einde kon de partij alle kanten op, met twee teams die vol voor de zege gingen.”

“En toch mogen we die match niet verliezen in de slotfase. Zonde, zeker omdat balverlies van onze beste speler (Omolo, nvdr.) aan de basis van die tegengoal lag. We verdienden minstens een punt vanavond”, besloot de Duitse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties