Geen ereronde voor de Rouches: "We waren het niet eens met het publiek"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 13 reacties
Geen ereronde voor de Rouches: "We waren het niet eens met het publiek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard slaagde er nog maar eens in om in de slotfase de wedstrijd te doen kantelen. Veel reden tot euforie was er echter niet zondagavond. De spelers besloten geen ereronde te doen, omdat het publiek de ploeg uitfloot tijdens de tweede helft.

De Standard-supporters bleven gefrustreerd achter na de gelijkmaker van Cercle. Met nog een kwartier op de klok klonk er veelvuldig gefluit vanuit het publiek. Het antwoord van de spelers na afloop van de wedstrijd? Geen ereronde en meteen naar binnen na een speech van Mpoku in de middencirkel.

"De supporters moeten begrijpen dat het niet altijd vanzelf gaat", geeft Collins Fai aan. "Je mag nooit de hoop verliezen, we zullen er altijd vol voor gaan tot het einde. Het is niet de eerste keer dat we winnen in het slot van de match, maar ook dat is voetbal." 

"Sowieso vind ik dat gefluit geen goede zaak. Ik kan begrijpen dat er na de match gefloten kan worden na een tegenvallend resultaat. Maar tijdens de match vind ik dat heel delicaat, ik snapte trouwens ook niet waarom", aldus publiekslieveling Arnaud Bodart.

Felipe Avenatti legde de criticasters het zwijgen op met het bevrijdende doelpunt diep in blessuretijd. "De supporters scandeerden zijn naam na afloop van de partij, terwijl er her en der gefloot weerklonk toen hij inviel", besluit de Standard-goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties