Kapitein Rebecq kijkt enthousiast uit naar duel met Standard: "Tegen Anderlecht hadden we misschien meer kans gehad ..."
Florent Malice
Florent Malice
| 5 reacties

Mathieu Herbecq (Rebecq) kijkt enthousiast uit naar duel met Standard: "Willen leuke ambiance op Sclessin"

Kapitein Rebecq kijkt enthousiast uit naar duel met Standard: "Tegen Anderlecht hadden we misschien meer kans gehad ..."

Woensdag trekt Rebecq naar Sclessin voor een interessant duel bij Standard. De Waalse Amateurclub (2C) is de laatste 'kleine' club in de Beker.

Kapitein Mathieu Herbecq is alvast enthousiast voor het duel met Standard: "We hopen op een leuke ambiance op Sclessin", gaf hij aan bij onze redactie. 

Anderlecht-fan

"We krijgen steeds meer journalisten over de vloer. Het kampioenschap blijft natuurlijk het belangrijkste, maar dit is voor ons een geweldige ervaring om mee te pikken."

"Het zal natuurlijk helemaal anders zijn dan in de wedstrijd tegen Cercle Brugge, die toen in een mindere periode zaten. Standard is de top van België. Misschien zetten ze niet hun beste spelers in tegen ons en maken we zo toch nog een kans?"

Een duel tegen Standard is natuurlijk altijd leuk, toch? "Ik had liefst tegen Anderlecht gespeeld, omdat ik fan ben van paars-wit en wie weet hadden we tegen hen wél meer kans gemaakt, gezien hun vorm", kon er een lachje af.

"Maar misschien wordt er meer over Standard gesproken dan over Anderlecht als ze eruitgaan tegen een kleine Amateurclub", aldus nog de kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties