Rebecq met vertrouwen naar Sclessin: "We gaan er niet naartoe om foto's van het stadion te nemen"

Rebecq met vertrouwen naar Sclessin: "We gaan er niet naartoe om foto's van het stadion te nemen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rebecq maakt woensdag de verplaatsing naar Sclessin voor de Croky Cup. En Rebecq zal op de afspraak zijn, laat hun coach Dimitri Leurquin weten.

Rebecq pakte zaterdag pas de eerste thuiszege van het seizoen tegen Solières, waardoor ze met vertrouwen naar Sclessin kunnen afzakken. "Ik heb het al gezegd vanaf de loting: het zal een uitdaging worden om elke competitiewedstrijd in tussentijd geconcentreerd af te werken. En daar zijn we toch aardig in geslaagd, vind ik", aldus Dimitri Luerquin, coach van Rebecq.

"Het zal woensdag een hele uitdaging worden voor mijn jongens. Zo'n wedstrijd zullen ze misschien maar een keer in hun leven spelen. Al zal ik ook enkele jongens moeten teleurstellen, want ik kan maar een beperkt aantal spelers selecteren", jammert Leurquin.

Mijn spelers zijn al helden 

"Sowieso zijn mijn spelers al helden. We zijn de enige ploeg uit Tweede Amateur die zover is geraakt. Maar het zou jammer zijn als we ons niet van onze beste kant tonen. Of we kunnen stunten? Het heeft geen zin om te speculeren. Tegen Cercle gaf men ons 5à10% kans, dus dat zal nu nog een pak lager zijn. Het enige wat ik wil is dat de jongens geconcentreerd de match afwerken. Want het is en blijft een voetbalmatch, weliswaar een hele lastige", besluit de T1 van Rebecq.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties