Kaveh Rezaei weet waar oorzaak ligt van mislukt seizoen bij Club Brugge: "Het is logisch dat ik dan niet fit ben"

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Kaveh Rezaei weet waar oorzaak ligt van mislukt seizoen bij Club Brugge: "Het is logisch dat ik dan niet fit ben"
Foto: © photonews

Kaveh Rezaei (27) heeft bij Charleroi opnieuw het voetbalplezier gevonden dat hij in Brugge was kwijtgespeeld.

Kaveh Rezaei speelt sinds dit seizoen -op uitleenbasis- opnieuw voor Charleroi, de club waar hij zijn stempel kon drukken in de Jupiler Pro League. Hij kwam over van Club Brugge, waar hij nog niet kon doorbreken. 

"Ik praat liever niet over het vorige seizoen, het was een drama", vertelt Rezaei in Het Nieuwsblad. "Ik geraakte zwaar geblesseerd en wanneer ik terug moest komen, nog eens. Ik wil het achter me laten. De beslissing om naar Club Brugge te gaan heb ik zelf genomen. Of dat nu de beste was of niet."

Doktertje spelen

Volgens Rezaei lag het probleem eerder bij Club zelf. "Zou ik wel gespeeld hebben als ik honderd procent was? Zes maanden lang heb ik pijnstillers moeten nemen om te trainen omdat niemand het kon oplossen. Dan is het logisch dat je niet volledig fit bent. Maar ik denk gewoon dat ik pech heb gehad. Uiteindelijk ben ik naar mijn dokter in Iran gegaan die het heeft opgelost."

Terugkeer

Ziet Rezaei een terugkeer naar Brugge zitten? "Ik vind Clement een topkerel. Ik hoor ook nog geregeld mensen uit de staf. Jammer dat ze in de Champions League niet hoger staan. Ik heb er ondanks mijn blessure wel een goede tijd gehad. Het is een warme club. Waarom zou ik niet terugkeren? Ze zijn de beste van België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kwart Finales

Nieuwste reacties