Analyse Standard: de ingebrachte spelers tegen Rebecq zullen de plannen van Preud'homme niet veranderd hebben

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 13 reacties
Standard: de ingebrachte spelers tegen Rebecq zullen de plannen van Preud'homme niet veranderd hebben
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard kwalificeerde zich dan wel voor de kwartfinales van de Croky Cup, maar er waren toch enkele bedenkingen na de wedstrijd tegen Rebecq. Ware het niet dat er op enkele posities wel duidelijkheid bestaat qua invulling.

We zouden kunnen zeggen dat met de ontvangst van een club uit de tweede amateurdivisie een speler als Senna Miangue of Duje Cop zich zou laten zien. Maar niets was minder waar. Niemand scoorde punten, behalve Arnaud Bodart.

Gelukkig voor enkelingen hebben zij in het verleden al getoond dat ze capabel genoeg zijn om er te staan in moeilijkere omstandigheden. Een constante ook voor Paul-José Mpoku. Tegen Rebecq kende hij een off day, maar daar had hij door een opeenstapeling van wedstrijden een goed excuus voor.

Vaste waardes

"Ik zie mijn spelers genoeg op training. Ik weet wat ze kunnen en wat niet", zei Michel Preud'homme de dag na de plaatsing voor de kwartfinale. De trainer van de Luikensaars toonde zich niet verrast, maar dit treffen toonde aan waarom hij liever met zijn basisploeg had gespeeld.

Als de grootte van de selectie de komende weken nog van belang zou zijn, is er wel al een hiërarchie zichtbaar op enkele posities.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties