Maxime Lestienne is nog voetballer dankzij zijn vrouw: "Anders had ik het wellicht allemaal losgelaten"
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Maxime Lestienne is nog voetballer dankzij zijn vrouw

Maxime Lestienne is nog voetballer dankzij zijn vrouw: "Anders had ik het wellicht allemaal losgelaten"
Foto: © photonews

Maxime Lestienne lijkt dit seizoen opnieuw stilaan de oude te zijn. De kwieke flankaanvaller maakte al 7 doelpunten en heeft een basisplaats beet bij Standard.

Sportief gaat het nu opnieuw beter met Maxime Lestienne, maar de voorbije jaren verliep het zowel op sportief vlak als daarbuiten een pak minder goed. In één maand tijd verloor hij in 2015 namelijk zijn ouders Fabian en Cinthia. "Het was een onwaarschijnlijk moeilijke periode. Ik ga niet zeggen dat ik geen zin meer had om te leven, maar op zo'n moment doe je gewoon niets. Ik leefde volledig in mijn eigen wereld. Zonder mijn vrouw had ik het voetbal toen wellicht losgelaten", vertelde hij in het Het Laatste Nieuws.

In 2014 besloot Lestienne om Club Brugge te verlaten voor Al Arabi, maar dat bleek niet de juiste keuze. "Ik wist dat ik nooit voor hen ging spelen, maar normaal zou AC Milan me huren. Die deal mislukte uiteindelijk waardoor ik in Genoa terechtkwam en nooit mijn oude niveau haalde. Nadien ging het bij PSV Eindhoven best goed tot het overlijden van mijn ouders." Lestienne trok nadien ook nog naar Rubin Kazan, maar dat was voornamelijk om weg te kunnen bij Al Arabi. Nu voelt hij zich stilaan weer de oude en werd hij al geselecteerd voor de Rode Duivels: "In het voetbal kan het snel gaan. Het ene moment sta je aan de top en het andere word je met de beide voeten op de grond gezet. Mijn vrouw én ik houden in elk geval van Standard en van de stad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties