Quid Boya?

Redactie
Quid Boya?
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Benteke - Benteke - Kums - El Ghanassy - Saelemaekers - Boli - Gaich

Quid Boya?

Wat is er van Frank Boya? Volgens de ene bron lijkt hij nog steeds op weg naar AA Gent, terwijl L'Avenir ondertussen niet uitsluit dat hij toch nog bij Moeskroen zou blijven. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12

Ook Atlético Madrid zou wel iets voelen voor Dries Mertens

Hou u klaar voor zes maanden geruchten rond Dries Mertens. De Rode Duivel heeft een aflopend contract bij Napoli en de topclubs verdringen zich rond hem. (Lees meer)


Barcelona wil Dani Olmo opnieuw naar Spanje halen

Volgens AS en Mundo Deportivo heeft Barcelona een eerste bod uitgebracht op Dani Olmo. De 21-jarige offensieve middenvelder voetbalde tussen 2007 en 2014 voor de jeugd van Barcelona, maar trok dan naar Dinamo Zagreb. (Lees meer)


Makelaar van Benteke drukt geruchten de kop in: "Hij zit gewoon in Londen"

Christian Benteke was niet in België om te onderhandelen

De geruchten omtrent Christian Benteke en een eventuele transfers naar Club Brugge klinken steeds luider. Maar moeten we het nu geloven of niet? Volgens de makelaar van de Rode Duivel niet. (Lees meer)


'Oostende heeft aanvallende versterking van Club Brugge bijna beet'

KV Oostende wil zich in 2020 zo snel mogelijk naar veilige, sportieve oorden spelen. Daartoe rekent het ook op enkele versterkingen. Eentje daarvan lijkt al te zijn gevonden. (Lees meer)


Dreigt leegloop bij STVV? 'Hele aanvalslinie gewild, inclusief bod van vijf miljoen euro' en 'Interesse uit binnen- en buitenland in aanvoerder'

Bij STVV bereiden ze zich voor op een mogelijk zware maand januari, waarin wel eens heel wat schoon volk het schip zou kunnen verlaten. (Lees meer)


Grote kuis bij Anderlecht? 'Liefst 24 spelers mogen weg, waaronder enkele smaakmakers'

De jaarcijfers van RSC Anderlecht van afgelopen seizoen werden enkele dagen geleden naar buiten gebracht en daaruit werd pijnlijk duidelijk dat de schuldenlast van paars-wit erg groot is geworden. (Lees meer)


'Club Brugge polste voor Christian Benteke én heeft alternatief van vijftien miljoen euro achter de hand'

Club Brugge beleefde een prachtig 2019, maar wil er ook in 2020 graag staan. En dan moet er zeker vooraan nog versterking komen, zo lijkt het wel. Een grote naam lijkt op komst naar Jan Breydel, maar er is ook al een alternatief. (Lees meer)


El Ghanassy terug naar België?

Yassine El Ghanassy is al een paar maanden werkloos. Zou hij een terugkeer naar de Belgische competitie overwegen om eventueel opnieuw speelminuten te verzamelen? 


'Eupen-huurling is weg'

Adalberto Penaranda lijkt te zullen vertrekken bij KAS Eupen. De huurling van Watford zou volgens Het Nieuwsblad zijn kastje hebben leeggemaakt Am Kehrweg.


'Juve haalt speler op bij Parma'

Dejan Kulusevski zou deze zomer Parma wel eens kunnen inruilen voor Juventus. Volgens Sky Sports is die deal zo goed als rond.



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties