'Oostende en Waasland-Beveren zetten alles op alles voor degradatieduel, Waaslanders in de clinch met Kortrijk voor spits'

'Oostende en Waasland-Beveren zetten alles op alles voor degradatieduel, Waaslanders in de clinch met Kortrijk voor spits'

Zondag is er de kraker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge, maar zaterdagavond staat er ook een heel belangrijk duel op het programma. En daarvoor wordt nu al alles op alles gezet.

In de Versluys Arena neemt KV Oostende het zaterdagavond op tegen Waasland-Beveren. Voor beide ploegen een erg belangrijk duel in de strijd tegen de degradatie.

Dubbele winstpremie

De winnaar kan wat geruster ademhalen, de verliezer moet de hete adem van Cercle Brugge in de nek vrezen. En dus zetten beide ploegen alles op alles: Het Laatste Nieuws weet dat zowel KVO als de Waaslanders de winstpremie hebben verdubbeld.

De Kustboys zullen het moeten zien te rooien zonder Vargas en D'Haese, terwijl bij de bezoekers Milosevic en Foulon uiterst onzeker zijn. De Waaslanders zijn volgens Franse bronnen ondertussen de markt aan het afspeuren en daarbij zouden ze zijn uitgekomen bij Malaly Dembelé (22). Ook KV Kortrijk volgt de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties