Berchem Sport huurt spits van Lommel

Redactie
Berchem Sport huurt spits van Lommel
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Berchem Sport huurt spits van Lommel

Berchem Sport huurt Rik De Kuyffer tot het einde van het seizoen van Lommel. De twintigjarige spits doorliep de jeugdreeksen van Geelzwart en keert nu dus tijdelijk terug.

De Kuyffer kwam dit seizoen één keer in actie voor Lommel. Op speeldag één speelde hij een uurtje tegen Westerlo, maar nadien haalde hij zelfs de bank niet meer.

Sprokkels

🎥 Spelers KV Oostende roepen op om maatregelen te volgen

De overname en licentie van KV Oostende staan op de helling, maar de spelers proberen daar zo weinig mogelijk aan te denken. In eerste instantie moet de coronacrisis overwonnen worden.

In navolging van heel wat andere clubs stuurde ook de kustploeg een filmpje de wereld in, waarin gevraagd werd de maatregelen van de overheid op te volgen.


Terreinverzorger Antwerp gaat gewoon door

Het zijn vreemde tijden voor iedereen, maar de terreinverzorgen van Antwerp gaat voorlopig door met zijn werk. "Telewerk is voor ons moeilijk", klinkt het in Gazet van Antwerpen.


Clubs in de bres voor de Bijzondere Eredivisie

De coronacrisis treft kinderen en jongeren met een beperking en hun ouders hard. Om hen te ondersteunen heeft de landelijke organisatie van de Bijzondere Eredivisie samen met de deelnemende clubs een alternatief bedacht voor de spelers die nu thuiszitten. VVV-Venlo gaf de aftrap op 26 maart voor een hartverwarmend initiatief.


Spelers Bayern en Dortmund doen geste

De spelers van Bayern München en Borussia Dortmund gaan akkoord met een tijdelijke loonsvermindering, zodat de rest van het personeel ook kan worden doorbetaald.


LaLiga springt in de bres voor teams die het lastig krijgen

De Spaanse voetbalbond zal volgens de Spaanse pers niet minder dan 500 miljoen euro vrijmaken voor clubs die door de Corona-crisis in financiële moeilijkheden komen.


Hoe passeert Neymar zijn dagen? Wel ... met Padel!

Ook Neymar kan momenteel geen voetbaltrainingen afwerken met de ploeg. Al liet de Padel World Tour ondertussen weten dat hij zich op andere manieren aan het bezig houden is ...


CR7 leert kindjes handen wassen

Cristiano Ronaldo zit momenteel in quarantaine op Madeira met zijn kinderen. De Portugese superster leert zijn kinderen Mateo, Alana en Eva alvast hoe ze hun handen moeten wassen.


Opnieuw ex-voorzitter Real Madrid in ziekenhuis

Na het tragisch overlijden van Lorenzo Sanz is er nu met Fernando Martin (72) opnieuw een ex-voorzitter van Real Madrid besmet met Corona. Martin werd met symptomen opgenomen in het Puerta de Hierro-ziekenhuis.


Opsteker: Juventus houdt het (voorlopig) bij drie besmette spelers

Daniele Rugani, Blaise Matuidi en Paulo Dybala werden positief bevonden op het Corona-virus, waarna ook alle andere spelers werden getest. Die hun uitslagen zijn stuk voor stuk negatief, een opsteker voor de spelers van de Oude Dame. 


Asensio wint FIFA-toernooi en haalt 140.000 euro op voor goede doel

In Spanje werd zondagavond een FIFA-toernooi afgewerkt onder voetballers. Daarbij werd 140.000 euro opgehaald voor het goede doel. Marco Asensio werd eindwinnaar.


Premier League zonder fans?

In Engeland denken ze er ondertussen aan om de Premier League tot half juli te laten spelen en daarbij ook geen fans toe te laten. 


WK voor clubs ook uitgesteld

Het WK voor Clubs - dat normaal gezien in de zomer van 2021 voor het eerst zou worden georganiseerd in zijn nieuwe, uitgebreide vorm - wordt uitgesteld. Het EK 2020 schuift een jaar op en daardoor kan het WK voor Clubs volgende zomer niet plaatsvinden.


Ster Real Madrid negeert quarantaine ... en krijgt premier op zijn dak

Luka Jovic heeft zich niet populair gemaakt in Spanje. De speler van Real Madrid sloeg aan het feesten, ondanks de quarantaine-maatregelen. De premier was bijzonder streng voor hem, laten de Spaanse media weten. 


Ook Casuals Geel in de bres voor de mensen uit de zorg!

Steeds meer fangroepen steunen de mensen uit de zorg. Ook bij Geel steunen de supporters alvast de mensen uit de zorg, zo blijkt uit deze foto:


🎥 Messi in de gym ... met zoontje

Ook Lionel Messi moet dezer dagen in zijn kot blijven. En dus gaat hij maar wat fitnessen in zijn eigen gym. Met een special guest ...


AA Gent heeft licentie beet

KAA Gent is duidelijk één van de beste leerlingen van de klas in de Jupiler Pro League, want het heeft zijn licentie al gekrgen. De clubs hebben normaal gezien tot dinsdag de tijd om alles op te helderen en zouden dan op donderdag antwoord krijgen van de licentiecommissie. Maar AA Gent moet niet wachten tot donderdag en kreeg zijn licentie vandaag al.


AA Gent last teambuilding af

AA Gent ging normaal gezien volgende week op teambuilding in Jupille voor drie dagen, maar dat gaat niet door. 


Goed en slecht nieuws bij KV Mechelen

Joachim Van Damme werkte een intense individuele training af, weet Het Nieuwsblad. Hij lijkt dus stilaan op de weg terug. Onur Kaya en Jules Van Cleemput hadden dan weer hinder en trainden niet.


Peeters stapje dichter bij rentree

Stef Peeters kon donderdag opnieuw meetrainen bij Cercle Brugge en heeft zo dus een stapje in de goede richting gezet.


Ook Dybala positief, CR7 in quarantaine

Na Rugani is nu ook bij Dybala van Juventus het Corona-virus vastgesteld. Het lijkt weinig twijfel dat er binnen de Serie A nog gevallen zullen zijn. Cristiano Ronaldo is ondertussen al in quarantaine geplaatst op Madeira.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties