"Hij wil praten als een grote jongen... En dan speelt hij zo'n wedstrijd": Wesley Hoedt laat zich uit over LK7, ook Bölöni reageert

"Hij wil praten als een grote jongen... En dan speelt hij zo'n wedstrijd": Wesley Hoedt laat zich uit over LK7, ook Bölöni reageert

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een controversieel doelpunt van Hans Vanaken zorgde ervoor dan Antwerp met lege handen van het veld stapte in het Jan Breydelstadion. Vlak na de match liepen de emoties dan ook hoog op bij de spelers van de Great Old.

Vooral de Nederlandse centrale verdediger van Antwerp, Wesley Hoedt, had er de pest in na de zure nederlaag tegen Club Brugge. In de catacomben werd het de Nederlander dan ook allemaal wat te veel. Didier Lamkel Ze, die een non-match speelde zondagmiddag, was het kind van de rekening. 

"Hij wil praten als een grote jongen, Instagram en zo... En dan speelt hij zo'n wedstrijd! Verdomme!", legde Sportweekend vast. Hoedt verwijst hiermee naar het 'wankers-incident' van eerder deze week. Ook de fans van Club Brugge hadden Lamkel Zé al op de rooster gelegd.

Daar moet ik me mee gaan bezighouden

Na de match wilde Hoedt niet al te veel woorden vuilmaken aan Lamkel Zé of zeker niet op hem toespitsen: "Aanvallend liep het gewoon algemeen wat minder en kwamen we niet echt tot kansen. Ik wil niet over een speler in het bijzonder spreken of zo, jullie hebben ook onze match gezien."

Het moet overigens gezegd: naast Lamkel Zé speelden ook Miyoshi en Rodrigues gewoon niet goed genoeg. "Sommige van mijn spelers hebben geen hogere concentratie en adrenaline gevonden voor grotere wedstrijden, daar moet ik me mee gaan bezig houden", aldus de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties