Jankovic slaat terug en wil zelfs journalisten die "naam door het slijk haalden" laten vervolgen

Jankovic slaat terug en wil zelfs journalisten die "naam door het slijk haalden" laten vervolgen

Volg Standard nu via WhatsApp!

Aleksandar Jankovic, ex-trainer van KV Mechelen en Standard, kwam een maand geleden in opspraak. Zijn voormalige manager, Dejan Veljkovic, zou hem sommen in het zwart toegestopt hebben en Standard zou daartegen klacht ingediend hebben bij het gerecht van Tongeren. Maar hij hoorde nog niets...

Veljkovic zou valse scoutingsrapporten ingediend hebben bij Standard en een deel van die sommen zou teruggevloeid zijn naar Jankovic en voormalige sportief directeur Olivier Renard. Bruno Venanzi zou dat bij zijn ondervraging te horen gekregen hebben en meteen klacht ingediend hebben.

Jankovic slaat nu terug en stuurde volgend communiqué naar La Dernière Heure. "Het is nu 30 dagen geleden dat ik hoorde dat Standard een klacht tegen mij heeft ingediend. Vandaag heb ik nog steeds geen officiële bevestiging daarvan, ondanks de pogingen van mijn advocaten die rechtstreeks contact hadden met Standard en voorzitter Venanzi, net als met het gerecht van Tongeren."

"Het is schandalig dat zulke zware beschuldigingen worden gelanceerd door bepaalde journalisten en niet door het gerecht. In het publieke leven maakt zo'n bom onmiddellijk schade en dat zonder enig bewijs. Als sommige journalisten zin hebben om Sherlock Holmes te spelen en de naam van mensen door het slijk halen, moeten ze ook hun verantwoordelijkheid opnemen voor het gerecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties