Pro League komt met een ferme geste in coronacrisis en vraagt van de clubs hetzelfde

Redactie
| 2 reacties
Pro League komt met een ferme geste in coronacrisis en vraagt van de clubs hetzelfde
Foto: © photonews

Het is een erg lastige tijd voor alles en iedereen. Dat beseffen ze ook bij de Pro League en dus doen ze daar een geste. En ze vragen van de clubs hetzelfde.

Naast de gezondheidscrisis is de huidige situatie ook een economische crisis zonder weerga aan het worden volgens vele mensen.

Sterke bank

En dat heeft ook zijn gevolgen voor de voedselbanken, die momenteel druk gesolliciteerd worden. De Pro League doet alvast een stevige duit in het zakje en doneert 100.000 euro.

“Iedere voetbalsupporter weet dat een ploeg meer is dan de basiself op zondag. Om de moeilijke momenten tijdens het seizoen door te komen, is een sterke bank cruciaal. Zo is het nu ook voor de samenleving. In deze moeilijke periode is het belangrijk dat er een sterke voedselbank is", aldus CEO Pierre François.

Naast de financiële steun zal de Pro League zich via haar eigen communicatiekanalen en die van haar clubs richten tot voetbalsupporters in het hele land.

Ze wil die zo bewust maken van het maatschappelijke belang van de voedselbanken, en hen oproepen om ook een financiële bijdrage te doen. Dat kan op http://www.foodbanks.be  en op rekeningnummer BE15 0682 1093 6530

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties