Bayern München legt toptalent Davies vast tot 2025

Redactie
Bayern München legt toptalent Davies vast tot 2025

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Bayern München legt toptalent Davies vast tot 2025

Bij Bayern München is men rotsvast overtuigd van de kwaliteiten van Alphonso Davies. De jonge Canadese verdediger zette maandag zijn kribbel onder een nieuw contract tot 2025.

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/04

Nieuwe transfer: OHL Vrouwen halen ook zus van hoofdcoach in huis

De vrouwen van OH Leuven eindigden dit seizoen in de Super League op de zesde en laatste plaats, met amper één puntje. Volgend jaar willen ze beter doen. (Lees meer)


OFFICIEEL: AA Gent haalt meteen speler van failliete Sporting Lokeren in huis

OFFICIEEL: AA Gent haalt meteen Mathéo Parmentier van failliete Sporting Lokeren in huis

Sporting Lokeren is sinds maandag officieel failliet en dus kunnen de spelers uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Eentje heeft die alvast te strikken. (Lees meer)


Van Belgische amateurklasse naar ... Moldavische eersteklasser

Steve Rubanguka heeft een opmerkelijke transfer gemaakt. Hij ruilt Boom in de Eerste Amateurklasse in voor het Moldavische Codru. 


Standard heeft een oogje laten vallen op Laurent Henkinet van OHL

Laurent Henkinet heeft er een solide seizoen opzitten bij Oud-Heverlee Leuven. De 27-jarige keeper speelde een bijzonder sterke heenmatch in de promotiefinale en kan nu rekenen op de interesse van een club uit de G5. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 20/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties