Transfernieuws en Transfergeruchten 06/05: Mertens - Meunier - Cuypers - Tomiyasu - Fadiga

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/05: Mertens - Meunier - Cuypers - Tomiyasu - Fadiga
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Meunier - Cuypers - Tomiyasu - Fadiga

Meunier wil volgend seizoen het liefst bij PSG blijven

Thomas Meunier heeft een aflopend contract en kan rekenen op interesse van verschillende topclubs. Meunier zelf heeft een duidelijke voorkeur. (Lees meer)


Noah Fadiga, zoon van, kan na uitstekend seizoen bij FC Volendam terugkeren naar België

In de Keuken Kampioen Divisie liet Noah Fadiga dit seizoen van zich spreken. De jonge verdediger kan rekenen op heel wat interesse uit België. (Lees meer)


Ook PSG volgt nu Dries Mertens

Dries Mertens heeft een aflopend contract en wordt al geruime tijd aan een vertrek gelinkt. Eerder kwam de interesse van Atlético Madrid, Inter Milaan en Chelsea al ter sprake, maar nu zou ook een nieuwe topclub zich hebben gemeld bij Napoli. (Lees meer)


Racing Genk verbindt jonge belofte langer aan zich

Racing Genk heeft het contract van de beloftevolle spits, Arne Cuypers, met twee jaar verlengd. De jonge spits speelt al sinds 2013 bij de jeugd van de Limburgse club en is tevens jeugdinternational.

Cuypers werd eerder deze week 19 jaar en bij Genk zijn ze enorm verheugd dat ze hem langer aan zich hebben kunnen binden. "We zijn blij dat een beloftevolle speler als Arne ervoor kiest om een vervolg te breien aan zijn ontwikkelinh bij onze club."


Takehiro Tomiyasu kan jaar na vertrek bij Sint-Truiden rekenen op interesse van AS Roma

Takehiro Tomiyasu leverde Sint-Truiden een jaar geleden nog zo'n negen miljoen euro op en werd daarmee de duurste uitgaande transfer ooit voor de Truienaars. Een jaar later staat de Japanse verdediger alweer voor een mooie transfer. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties