Officieel: KV Oostende stelt 31-jarige Fransman aan als nieuwe CEO en die kan al serieuze adelbrieven voorleggen

Jens Nimmegeers
| 23 reacties
Officieel: KV Oostende stelt 31-jarige Fransman aan als nieuwe CEO en die kan al serieuze adelbrieven voorleggen

De nieuwe eigenaars van KV Oostende hebben hun nieuwe CEO voorgesteld bij KV Oostende. De 31-jarige Fransman Gauthier Ganaye krijgt de sportieve touwtjes in handen bij de kustploeg.

Het nieuws hing al langer in de lucht, maar het was nog even wachten op de officiële bevestiging. Maar Gauthier Ganaye wordt de nieuwe CEO van Oostende. Ganaye is een oude bekende voor de nieuwe eigenaars van KV Oostende, PMG. De 31-jarige Fransman was eerder al 'Chief Executive' bij FC Barnsley en voorzitter van OGC Nice, twee clubs waar de Amerikaanse eigenaars al passeerden. 

Ganaye was met zijn 31 lentes de jongste voorzitter ooit in de Ligue 1 en zag onder zijn bewind de waarde van de club vervijfvoudigen. Ganaye is nog jong, maar kan wel al serieuze adelbrieven voorleggen. 

Ganaye liet op de website van de club alvast optekenen uit te kijken naar zijn nieuwe functie. "Ik ben enthousiast om te starten bij deze historierijke club met zijn passionele supporters. Ik kijk er alvast naar uit om de supporters en de werknemers van de club te leren kennen en te communiceren over onze visie en de toekomstplannen. Ik besef dat we de komende weken veel werk hebben en daarom moeten alle neuzen binnen de club in dezelfde richting staan. We zullen er alles aan doen om de club weer succesvol te maken."

Ook eigenaar Paul Conway was verheugd het nieuws eindelijk officieel te maken. "Nadat we eerder succesvol samenwerkten bij Barnsley en Nice zijn we verheugd om dit opnieuw te kunnen doen in Oostende. Gauthier zal zorgen voor een dynamisch leiderschap, aangevuld met een pak ervaring in de internationale voetbalwereld. Gauthier zal in eerste instantie instaan voor de omvorming van de selectie in een jonge, aanvallend ingestelde ploeg en voor de uitbreiding van de partnerships met bestaande en nieuwe sponsors. Daarnaast is het ook de bedoeling om de supportersbeleving nog te verbeteren. Iedereen binnen KVO en de stad Oostende heet Gauthier van harte welkom!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties