Heidenheim komt met bevestiging van transfer Gent

Redactie
Heidenheim komt met bevestiging van transfer Gent
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Vanzeir - Larin - Veltman - De Smul - Kleindienst - Dorsch - Lemoine

Heidenheim komt met bevestiging van transfer Gent

Ook Heidenheim heeft inmiddels de transfer van Kleindienst van hun club naar Gent bevestigd. De Duitser is ondertussen al in Gent.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07

Union SG haalt Dante Vanzeir van KRC Genk in huis

Het zou wel eens een bijzonder boeiende reeks kunnen worden, 1B. Naast Leuven of Beerschot (afhankelijk van wie de promotiefinale verliest) zijn er nog meerdere clubs met heel wat ambities. (Lees meer)


Moeskroen verwelkomt nog een speler van Lille

Moeskroen kan het komende seizoen rekenen op de diensten van Darly Nlandu. De 20-jarige verdediger heeft zonet zijn contract bij Lille OSC verlengt en trekt meteen op huurbasis naar Le Canonnier.


Roeselare pikt Lennert De Smul op bij Deinze

Woensdag kondigde Roeselare nog de komst van Kassim Doumbia en Jonas Vinck aan en donderdag werd er op de eigen webstek alweer een nieuwe pion voorgesteld. Lennert De Smul komt over van KMSK Deinze. (Lees meer)


'Essevee deed bod op Cyle Larin'

Zulte Waregem lichtte de optie van de Canadese aanvaller Cyle Larin niet, vanwege te duur (meer dan 2,5 miljoen euro). Essevee zou volgens Turkse bronnen wel een bod hebben gedaan, maar dat was veel te weinig voor Besiktas.


Wordt Nathan Aké de opvolger van Vincent Kompany bij Manchester City?

Manchester City speelde een aardig seizoen, maar had achterin iets te veel off-days om Liverpool het vuur aan de schenen te leggen in de titelstrijd. Kwam dat door het vertrek van Vincent Kompany dat onvoldoende werd opgevangen? (Lees meer)


UPDATE - OFFICIEEL: AA Gent zet titelambities kracht bij en haalt nu ook geldbuidel boven voor concurrent voor Yaremchuk en Depoitre

AA Gent zet titelambities kracht bij en haalt nu ook geldbuidel boven voor aanvaller die concurrentie met Yaremchuk en Depoitre moet aangaan

Op de bekendmaking is het nog even wachten, maar de deal is wel alvast in kannen en kruiken en dus heeft KAA Gent opnieuw beet. De gedroomde aanvaller komt naar de Arteveldestad. Met dank aan zijn ploegmaat? UPDATE: de deal is helemaal rond! (Lees meer)


Joel Veltman verlaat Ajax voor Brighton&Hove Albion

Joël Veltman trekt na 19 jaar de deur bij Ajax dicht. De verdediger kiest voor een avontuur in de Premier League. Hij gaat aan de slag bij Brighton & Hove Albion, waar hij ploegmaat wordt van Leandro Trossard. (Lees meer)


Laurent Lemoine moet de nieuwste aanwinst van Lommel SK worden

Lommel SK blijft zich roeren op de transfermarkt. Laurent Lemoine moet de nieuwste aanwinst worden van de Noord-Limburgers. Naar alle waarschijnlijkheid tekent hij donderdag een contract aan de Gestelsedijk. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties