Antwerp won dan wel de beker, maar... "In het beste geval zullen ze klaar zijn voor play-offs"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties

Marc Degryse ziet dat Antwerp FC versterkingen nodig heeft om te concurreren met Club Brugge en KAA Gent

Antwerp won dan wel de beker, maar... "In het beste geval zullen ze klaar zijn voor play-offs"

Antwerp FC begint het seizoen met een prijs én pak vraagtekens. Het stamnummer één zag in het tussenseizoen een pak sterkhouders vertrekken. Ook Marc Degryse weet niet hoe hij het nieuwe rood en wit moet inschatten.

Antwerp FC heeft dan wel al een officiële wedstrijd in de benen, maar de nieuwkomers waren niet speelgerechtigd voor de finale van de Croky Cup. En die nieuwkomers zijn tot nader order Jean Butez, Alireza Beiranvand, Birger Verstraete en Nill De Pauw

“Maar in mijn ogen zijn ze helemaal nog niet versterkt in vergelijking met vorig seizoen”, oordeelt Marc Degryse bij MIDMIDpodcast. “Integendeel zelfs. Luciano D’Onofrio moet nog minstens vijf versterkingen halen.”

D'Onofrio, Gheysens Didier Reynders

“Vorig seizoen hadden ze al aanvallende versterking nodig. Dat is nog steeds niet gebeurd. Bovendien is het centrale duo vertrokken. Antwerp heeft vooral versterking nodig op internationaal niveau. Luciano zal nog eens bij Paul Gheysen moeten aankloppen voor een injectie als Antwerp wil concurreren met Club Brugge en KAA Gent.”

Luciano D'Onofrio zal nog eens bij Paul Gheysen moeten aankloppen voor een injectie als Antwerp wil concurreren met Club Brugge en KAA Gent

Marc Degryse

“Bovendien moet je Ivan Leko en die nieuwe spelers minstens zes maanden de tijd geven om zich in te werken”, besluit de voormalige Rode Duivel. “In het beste geval zal Antwerp dan misschien klaar zijn voor de play-offs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties