OFFICIEEL: Belgisch toptalent laat Anderlecht, Genk en Club Brugge links liggen en kiest voor avontuur bij Nederlandse topclub
Redactie
| 6 reacties

Francesco Antonucci verkiest Feyenoord boven RSC Anderlecht, KRC Genk en Club Brugge

OFFICIEEL: Belgisch toptalent laat Anderlecht, Genk en Club Brugge links liggen en kiest voor avontuur bij Nederlandse topclub

Francesco Antonucci is een speler van Feyenoord. De Belgische jeugdinternational tekent in Rotterdam een contract voor vier seizoenen, met optie voor een extra jaargang. "We zien in hem een perfecte optie voor de toekomst", klinkt het in De Kuip.

Feyenoord neemt Francesco Antonucci over van AS Monaco, maar het voorbije seizoen werd hij al verhuurd aan FC Volendam. "Hij mag daar ook volgend seizoen rijpen", klinkt het bij sportief directeur Frank Arnesen. "Het is de bedoeling dat hij daarna pas aansluit bij ons."

Antonucci behoorde in de jeugdreeksen tot de gouden generatie van 1999. Bij RSC Anderlecht stond hij samen op het veld met onder anderen Sambi Lokonga, Sébastien Bornauw en Francis Amuzu. 

Het is de bedoeling dat hij pas na volgend seizoen aansluit bij Feyenoord

Frank Arnesen

Het Nieuwsblad weet dat RSC Anderlecht, KRC Genk en Club Brugge de voorbije weken een poging deden om de 21-jarige middenvelder binnen te halen. Hij koos uiteindelijk voor het project van Feyenoord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties