Samuel Bastien weken onbeschikbaar: "Marco Ilaimaharitra kan als vervanger dienen"

Jens Nimmegeers
| 7 reacties
Samuel Bastien weken onbeschikbaar: "Marco Ilaimaharitra kan als vervanger dienen"
Foto: © photonews

Standard moet het de komende weken doen zonder Samuel Bastien en bij La Tribune speculeren analisten Thomas Chatelle en Cecile De Gernier over een alternatief.

Thomas Chatelle denkt dat het verlies van Samuel Bastein een serieuze aderlating zal zijn voor Standard. Zeker aangezien er geen gelijkaardig profiel binnen de selectie zit. "Carcela uitspelen in die rol zie ik niet als de oplossing. Misschien kunnen ze Marco Ilaimaharitra gaan halen als vervanger. Al zit die momenteel wel goed bij Charleroi."

"Al vind ik zijn compagnon bij Charleroi ook wel een goede optie, Ryota Morioka. Die is erg gegroeid in zijn nieuwe rol."

Cecile De Gernier ziet dan weer een andere oplossing. "Bastien is iemand met een goede infiltratie, die de ruimtes gemakkelijk vindt. Dat hoeft daarvoor geen middenvelder te zijn."

"Michy Batshuayi kan dat als aanvaller ook en ze hebben momenteel geen spits in de selectie met de kwaliteiten van Batshuayi", voegt De Gernier eraan toe. Al lijkt Batshuayi momenteel wel onhaalbaar voor Belgische clubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties