Nederlandse doelman Zoet trekt naar Serie A

Redactie
Nederlandse doelman Zoet trekt naar Serie A
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Perisic - Perisic - Suarez - Pereira Da Silva - Wesley - Van Crombrugge - Zoet - Schick

Nederlandse doelman Zoet trekt naar Serie A

PSV Eindhoven heeft zijn doelman Jeroen Zoet verkocht aan het naar de Serie A gepromoveerde Spezia. Zoet tekende een tweejarig contract bij de Italiaanse club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/09

Ivan Perisic keert terug naar Inter Milaan

De Champions League finale winnen was het laatste wapenfeit voor Ivan Perisic bij Bayern München. De Kroaat keert terug naar Inter Milaan. (Lees meer)


Barcelona en Juventus komen tot een akkoord over Suarez

FC Barcelona heeft aan Luis Suarez duidelijk gemaakt dat hij andere oorden mag opzoeken. Juventus is bereid om hem over te nemen, al lijkt hij wat overbodige kio's mee te sleuren. (Lees meer)


Gaat Hendrik Van Crombrugge Champions League spelen? Een club uit de Ligue 1 toont interesse
Foto: © photonews

Stade Rennais toont interesse in Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge

Hendrik Van Crombrugge is een van de meest waardevolle spelers van de Anderlecht-kern. Toch zou een mooi bod misschien niet meteen naar de prullenmand worden verwezen bij paars-wit. (Lees meer)


Oud-Heverlee Leuven leent Jonah Osabutey van Werder Bremen

Jonah Osabutey komt opnieuw een seizoen in België voetballen. De Ghanese spits werd vorig jaar door Werder Bremen uitgeleend aan Moeskroen en zal zich tot juni 2021 mogen uitleven aan Den Dreef. (Lees meer)


Manchester City haalt Engels international op bij Olympique Lyon (bis)

In het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen ook toptransfers. Het is niet anders op woensdagmiddag. (Lees meer)


Wesley Moraes, ex-Club Brugge, is niet langer de duurste aankoop van Aston Villa

In de zomer van 2019 werd Wesley Moraes voor heel veel geld weggeplukt bij Club Brugge door Aston Villa, een transferrecord voor de club uit Birmingham. Maar dat is een jaar later alweer verbroken en komt op naam van Ollie Watkins. (Lees meer)


Bayern neemt definitief afscheid van Perisic

Ivan Perisic zal volgend seizoen niet meer uitkomen voor Bayern München. Bayern lichtte de aankoopoptie op de Kroatische flankspeler niet en verdere onderhandelingen met Inter Milaan draaiden ook op niets uit. Dat bevestigde trainer Flick bij Abendzeitung.


Atalanta trekt Cristian Piccini van Valencia aan als opvolger van Timothy Castagne

Timothy Castagne heeft Atalanta achter zich gelaten, maar lang heeft de Italiaanse club niet gewacht met een opvolger aan te trekken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Beerschot plukt Malinees toptalent weg uit Noorwegen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Beerschot plukt Malinees toptalent weg uit Noorwegen

Beerschot heeft een nieuwe middenvelder aangetrokken met Ismaila Coulibaly. De Malinese middenvelder komt over van Sarpsborg. (Lees meer)


Leverkusen versterkt zich met Schick

Patrik Schick blijft in Duitsland voetballen. De Tsjechische spits werd door AS Roma uitgeleend aan RB Leipzig en is nu verkocht aan Bayer Leverkusen. De Duitsers legden 26 miljoen euro op tafel voor de aanvaller, die een contract tekende tot 2025.


Denis Dragus staat op het punt om Standard te verlaten

De passage van Denis Dragus bij Standard wordt er wellicht eentje voor de vergetelheid. Volgens Italiaanse media is hij zo goed als rond met zijn nieuwe club. (Lees meer)


Turkse kampioen versterkt zich met Rafael

Na vijf jaar is er een einde gekomen aan de passage van rechtsachter Rafael De Silva bij Olympique Lyon. De ex-speler van Manchester United is transfervrij overgestapt naar het Turkse Basaksehir, waar hij een tweejarig contract heeft ondertekend.



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties