Manchester City wil bod op Kalidou Koulibaly alweer verhogen

Redactie
Manchester City wil bod op Kalidou Koulibaly alweer verhogen

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lampard - Dejaegere - Cavani - El Shaarawy - Koulibaly - Doku - Ivanovic - Eriksen

Manchester City wil bod op Kalidou Koulibaly alweer verhogen

Manchester City zou volgens Gazette dello Sport een doorbraak hebben bereikt in de deal met Koulibaly. De Engelsen zouden hun bod verhoogd hebben naar 70 miljoen plus bonussen, wat voldoende zou zijn voor Napoli.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/09

'Stephan El Shaarawy op verlanglijstje verschillende Europese topclubs'

Stephan El Shaarawy zou willen terugkeren naar Europa en niet de minste clubs willen hem daarbij helpen. Zo zouden volgens het Franse Telefoot Atlético Madrid, PSG, AS Roma en Juventus de vleugelaanvaller willen terughalen.


Interlanddebuut Jérémy Doku wekt na interesse Liverpool nu ook de belangstelling van Manchester City

Interlanddebuut Jérémy Doku wekt na interesse Liverpool nu ook de belangstelling van Manchester City

Hoelang speelt Jérémy Doku nog voor Anderlecht? Bij Anderlecht willen ze de jonge Rode Duivel zo lang mogelijk bij de club laten rijpen, maar de lokroep van de grote clubs wordt groter en groter. (Lees meer)


Frank Lampard weet niks van vertrek van Tomori

Door de vele transfer van Chelsea zou de toekomst van enkele jongeren weer wat onzekerder zijn geworden, maar daar wil Lampard niet van weten. "Tomori traint gewoon mee en vecht voor een basisplaats tegen Brighton."


Branislav Ivanovic staat voor opmerkelijke terugkeer naar Premier League

Branislav Ivanovic staat voor een opmerkelijke terugkeer. Zijn aflopend contract bij Zenit werd niet verlengd en hij zou dichtbij een akkoord staan met West Bromwich.


Arsenal wil Juventus een hak zetten en waagt poging voor Houssem Aouar

Houssem Aouar staat nadrukkelijk in de belangstelling van Juventus, maar ook Arsenal wil graag een poging wagen voor de Franse spelmaker.


Atlético Madrid knoopt gesprekken met Edinson Cavani weer aan

Edinson Cavani leek op weg naar Benfica, maar de overgang is nog steeds niet gefinaliseerd. Daardoor waagt Atlético Madrid opnieuw een poging om de Uruguayaanse aanvaller aan te trekken.


Marcelo Bielsa blijft de coach van Leeds United in de Premier League

Marcelo Bielsa heeft zijn aflopende contract bij Leeds United verlengd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Racing Genk haalt Zwitser weg bij Sion

OFFICIEEL: Racing Genk haalt Zwitser Bastien Toma

Drukke dag in Genk. Dewaest die uit de A-kern wordt gezet, Zhegrova die ze terug verwelkomen en Odey die vertrekt. Nu heeft Genk ook de komst van Bastien Roma officieel gemaakt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Caufriez verlaat Waasland-Beveren en gaat bij STVV voetballen

Maximiliano Caufriez heeft zoals verwacht zijn contract bij STVV getekend. De 23-verdediger verlaat Waasland-Beveren, dat opnieuw een sterkhouder ziet vertrekken. (Lees meer)


Sandro Tonali kiest voor AC Milaan

Alexis Saelemaekers mag binnenkort Sandro Tonali verwelkomen op training. Het Italiaanse toptalent komt voor 35 miljoen euro over van Brescia. (Lees meer)


Chelsea heeft 45 miljoen veil voor Declan Rice

Chelsea wil graag Engels international Declan Rice naar de club halen voor 45 miljoen. Als de clubs een akkoord vinden ligt er een contract voor vijf seizoenen klaar voor de middenvelder.


Racing Genk ontvangt goed nieuws omtrent Edon Zhegrova

Edon Zhegrova had zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Basel of Dijon, maar geen van beide clubs heeft een akkoord weten te vinden met de Kosovaar. (Lees meer)


Inter Milaan denkt aan ruildeal met Real Madrid

Inter Milaan wil graag Sergio Reguilon aantrekken en denkt daarom aan een ruildeal. Het wil volgens El Espagnol Christian Eriksen naar Madrid laten gaan in ruil voor Sergio Reguilon, zonder een transfersom. Bij Inter zijn ze ervan overtuigd dat beide partijen er beter vanaf zijn met zo'n deal.


Stephen Odey verlaat Racing Genk voor Amiens

Racing Genk maakt werk van het vertrek van enkele overbodige spelers. Dewaest werd al uit de A-kern gezet in afwachting van zijn transfer en nu vertrekt ook Stephen Odey. (Lees meer)


Ajax kan Hassane Bandé alweer laten gaan na Turkse interesse

Hassane Bande vertrok in 2018 nog voor 8,25 miljoen euro naar Ajax, maar zijn droomtransfer kreeg al snel een flinke knauw door een zware beenbreuk. (Lees meer)


Racing Genk en Adriano Bertaccini gaan in onderling overleg uit elkaar

Racing Genk en Adriano Bertaccini gaan uit elkaar. De jonge vleugelspeler had geen toekomst meer bij de Limburgers. (Lees meer)


AA Gent leent Brecht Dejaegere uit aan Toulouse
Foto: © photonews

AA Gent leent Brecht Dejaegere uit aan Toulouse uit Ligue 2

Brecht Dejaegere verlaat AA Gent. De middenvelder was al langer op weg naar de uitgang, maar heeft dus nu ook een nieuwe club gevonden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties