Anderlecht mist een aanjager... Ze missen Trebel dus
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Adrien Trebel zou voor dit Anderlecht belangrijk zijn

Anderlecht mist een aanjager... Ze missen Trebel dus
Foto: © photonews

Een gebrek aan mentaliteit en niemand die tijdens de wedstrijd corrigeert. Ziedaar het grootste probleem van Anderlecht. In de wandelgangen hoor je steeds nadrukkelijker dat ze hopen dat Adrien Trebel na Nieuwjaar snel weer fit is... Het kan verkeren.

Het middenveld van Anderlecht liep zondag hopeloos verloren tussen de driehoek Pietermaat-Sanusi-Coulibaly. Sambi Lokonga probeerde nog, maar van Peter Zulj ging er geen initiatief uit. Dat frustreerde Vincent Kompany duidelijk en hij haalde de Oostenrijker ook naar de kant.

Dit Anderlecht ontbreekt een aanjager, iemand die in moeilijke momenten zijn ploegmaats eens de huid kan volkafferen en van wie dat ook aanvaard wordt. Zet Adrien Trebel naast Lokonga en het zal al een groot verschil maken. Trebel is zowat de enige die invloed heeft op het talent.

De Fransman deelde afgelopen weekend nog een foto van zijn ingepakte knie terwijl hij naar tv keek. Normaal gezien zou hij fit moeten zijn voor de stage, maar dan nog zal hij maanden van gebrek aan matchritme niet zomaar uit kunnen vlakken. Dat is een probleem voor Kompany en co.

Met Josh Cullen dachten ze een soortgelijk type speler binnengehaald te hebben, maar de voetbalkwaliteiten van de Ier kunnen niet tippen aan die van Trebel. De dikbetaalde middenvelder, die eerder moest vertrekken, leidt immers niet alleen met zijn mond, maar ook met zijn daden. Dat is de conclusie die binnen de club ook al een paar keer getrokken is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties