Wat met Maehle en Marseille?

Redactie
Wat met Maehle en Marseille?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/08 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Neymar - Wilmots - Maes - Mæhle - Mæhle - Hollerbach - Slot

Wat met Maehle en Marseille?

De deal tussen Olympique Marseille en Joakim Maehle? Deze zomer was het bijna zover, maar nu lijkt er niets meer van aan. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/12

Marseille wil Joakim Maehle nog steeds wegplukken bij KRC Genk

Joakim Maehle baalde als een stekker toen hij vernam dat zijn transfer naar Olympique Marseille aan het einde van de vorige transfermercato niet doorging. Hij aast nog steeds op een transfer en ook de interesse vanwege Marseille is niet weg... (Lees meer)


Controverse in Nederland: AZ Alkmaar zet de samenwerking met Arne Slot stop

De aankondiging van DIck Advocaat dat hij na dit seizoen stopt als trainer heeft heel wat in gang gezet. Het heeft uiteindelijk zelfs tot het ontslag geleid van Arne Slot, de succestrainer van AZ Alkmaar. (Lees meer)


'Russische, Franse en Spaanse interesse voor speler Anderlecht'

'Russische, Franse en Spaanse interesse voor speler Anderlecht'

Anderlecht kon ook op bezoek bij Zulte Waregem geen driepunter boeken, maar er waren wel opnieuw enkele lichtpuntjes. Al viel dat mogelijk vooral extra-sportief te rapen. (Lees meer)


'Arne Slot opvolger van Advocaat bij Feyenoord'

Arne Slot zal de opvolger worden van Dick Advocaat bij Feyenoord. Dat heeft men bekend gemaakt in Veronica Inside. Arne Slot is momenteel actief bij AZ.


STVV weet al wie het zeker niet wordt

STVV kon (nog) geen akkoord vinden met Bernd Hollerbach. Met Peter Maes of Marc Wilmots zal zeker niet gewerkt worden, weet Het Belang van Limburg te vertellen. 


Messi en PSG: wat kan er?

De uitspraken van Neymar over een mogelijke hereniging van hem met Lionel Messi? Die komen volgens ESPN niet uit het niets. PSG toont interesse in De Vlo.Transfernieuws en Transfergeruchten 04/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties