Doelpunt van Chadli niet voldoende voor winst bij Istanbul Basaksehir

Nacer Chadli heeft het tot basisspeler geschopt bij Istanbul Basaksehir en heeft zondagmiddag zijn eerste goal van de competitie gemaakt.

Istanbul Basaksehir mag dan wel regerend landskampioen zijn in de Turkse competitie, het gaat de ploeg van Turks president Erdogan niet voor de wind in de huidige jaargang. Na 14 speeldagen staan ze op de 16e plaats van 21 ploegen.

Zondagmiddag konden ze tegen middenmoter Kasimpasa een einde maken aan een reeks van 6 wedstrijden zonder overwinning. Chadli begon op de linkse flank en opende na een kwart wedstrijd de score.Maar Kasimpasa kwam nog voor de rust gelijk.

Ondanks een rode kaart voor Kasimpasa kwamen de bezoekers toch op voorsprong. Edin Visca kon in de slotfase de schade nog beperken doorr de 2-2 gelijkmaker te maken.