'Donny van de Beek onderweg naar Spanje'

Redactie
'Donny van de Beek onderweg naar Spanje'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ashimeru - van de Beek - Knockaert - Meite - Klauss - Lee - Benković - Bastians

'Donny van de Beek onderweg naar Spanje'

Donny van de Beek speelt momenteel bij Manchester United, waar hij heenkwam vanuit Ajax. Maar volgens de Engelse pers zou een overstap naar Real Madrid op tafel liggen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Stéphane Ruffier zit zonder club nadat Saint-Etienne zijn contract ontbonden heeft

De Franse club Saint-Etienne heeft het contract van doelman Stéphane Ruffier ontbonden. De 34-jarige Fransman speelde 383 wedstrijden voor de club sinds zijn komst in 2011. (Lees meer)


UPDATE: Standard gaat met transfertarget KV Mechelen aan de haal en huurt spits van Hoffenheim

Standard haalt Joao Klauss wel binnen

Zoals zo vaak vissen de Belgische clubs in dezelfde vijver. De manager van Joao Klauss heeft na het afspringen van de deal met KV Mechelen zijn speler ook aangeboden bij Standard. En daar willen ze wel aan zijn eisen tegemoet komen. (Lees meer)


Brighton zou de Poolse middenvelder Michal Karbownik bij Anderlecht willen zetten

Zet Brighton&Hove een andere speler bij Anderlecht? Volgens Poolse media is er sprake van een jong talent dat zou uitgeleend worden aan paars-wit. (Lees meer)


Felix Bastians is de nieuwe verdediger van Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft de komst van Felix Bastians aangekondigd. De Duitse linksvoetige verdediger (32) tekent een contract tot 2022 op de Freethiel. (Lees meer)


Filip Benkovic komt naar OHL, hij wordt gehuurd van Leicester City

De 23-jarige Filip Benkovic maakt het seizoen vol bij OHL. De Kroatische centrale verdediger voetbalde in de heenronde bij Cardiff City, maar is eigendom van Leicester City. De Foxes plukten de boomlange verdediger in 2018 weg bij GNK Dinamo Zagreb. (Lees meer)


Anderlecht bedong een aankoopoptie op Rameed Ashimeru

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Red Bull Salzburg zitten in de afsluitende fase. Als alles goed gaat, komt er vandaag witte rook over Rameed Ashimeru. (Lees meer)


Knockaert langer bij huurclub

Fulham kondigde dinsdagmiddag aan dat de huurbeurt van Anthony Knockaert (ex-Standard) bij Nottingham Forest.


Seung-Woo Lee (STVV) is ook op weg naar Göztepe

Hebt u een overbodige speler en wilt u hem dringend kwijt? Turkije lijkt voor veel sportief managers de ideale oplossing te zijn. Ook bij STVV gaan ze een speler kwijtgeraken aan Göztepe. (Lees meer)


Meité (ex-Essevee) gelinkt aan toptransfer

Soualiho Meite staat volgens de Italiaanse pers in nadrukkelijke belangstelling van AC Milan. Bij Torino is de ex-speler van Zulte Waregem dan ook prima bezig.



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties