'Opvolger Haaland al gekend'

Redactie
'Opvolger Haaland al gekend'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/12 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Neymar - Håland - Ashimeru - Ashimeru - De Ketelaere - Deli - Buta

'Opvolger Haaland al gekend'

De opvolger van Erling Braut Haaland bij Borussia Dortmund is al gekend. Brian Brobbey van Ajax Amsterdam zou naar Duitsland komen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01

Selim Amallah heeft een aanbieding uit Abu Dhabi op zak

Toch wel wat zorgen voor de sportieve leiding van Standard. Selim Amallah heeft immers een financieel bijzonder aanlokkelijk aanbod gekregen uit Abu Dhabi. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ashimeru is van Anderlecht: meteen ook aankoopoptie met vier jaar contract overeengekomen

Anderlecht heeft Majeed Ashimeru officieel binnengehaald

Majeed Ashimeru is een Anderlecht-speler. De middenvelder wordt in eerste instantie gehuurd van Red Bull Salzburg, maar de club heeft alle intentie om veel langer met hem door te gaan. (Lees meer)


Denswil in, andere verdediger out? 'Miljoenen aangeboden in Jan Breydel, Club wil onderste uit de kan'

Bij Club Brugge hebben ze met Stefano Denswil deze winter al een nieuwe centrale verdediger binnengehaald. En dus kan dat mogelijk ook perspectieven bieden aan uitgaande zijde. (Lees meer)


Wordt Club Brugge nog méér een Oranjelegioen? Eredivisiesensatie bevestigt interesse

Wordt Jan Breydel nog meer een oranjebastion? Na de komst van Bas Dost, Noa Lang en Stefano Denswil lijkt er nog versterking op komst uit de Eredivisie. (Lees meer)


De jacht op een voetballer: 'Italiaanse topclub kijkt nadrukkelijk naar Charles De Ketelaere'

Charles De Ketelaere werd uitgeroepen tot Belofte van het Jaar in de Jupiler Pro League en staat ook in de top-5 voor de Gouden Schoen. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. (Lees meer)


'Anderlecht heeft derde aanwinst bijna beet, maar schakelt daarna nóg versnelling hoger'

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Red Bull Salzburg over Rameed Ashimeru zitten in de aflopende fase. Maar daar hoeft het niet bij te eindigen voor paars-wit. (Lees meer)


De Laet done, twee anderen to go?

Antwerp verlengde het contract van Ritchie De Laet. Rest de vraag wat ze met de aflopende contracten van Buta en Juklerod gaan doen. 


Ronaldo had naar Barcelona gekund, maar ...

Opvallend nieuws in de Spaanse media, waar aangegeven werd dat Cristiano Ronaldo lang geleden voor Barcelona had kunnen tekenen. Dat ging door de aanwezigheid van Ronaldinho uiteindelijk niet door.


Jovic wordt vervanger Dost

Real Madrid stuurt de geflopte Luka Jovic terug naar Frankfurt. Daar wordt hij de opvolger van Bas Dost, die naar Club Brugge ging. 


Neymar dan toch langer bij PSG?

Na een wilde hetze zou het wel eens toch een verlengd verblijf kunnen worden bij PSG voor Neymar. Dat weten diverse Franse media. 


Nmecha sluit langer verblijf bij Anderlecht niet uit

Lukas Nmecha is goed bezig bij RSC Anderlecht. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij in ieder geval weten dat hij een verlengd verblijf niet uitsluit. 


'Aanwinst op weg naar Barcelona'

Eric Garcia lijkt meer dan op weg naar Barcelona. Dat heeft Mundo Deportivo nu ook bekend gemaakt in een persbericht.


"Haaland sowieso weg bij Dortmund"

Erling Braut Haaland zal deze zomer sowieso vertrekken bij Borussia Dortmund, daar zijn de analisten het over eens. Barcelona zou hem er héél graag bijwillen. Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties