Naast STVV nog een gegadigde voor Dries Wouters
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Zowel STVV als Waasland-Beveren hebben interesse in Dries Wouters

Naast STVV nog een gegadigde voor Dries Wouters

Wat is de volgende bestemming van Dries Wouters? De middenvelder aast wegens gebrek aan speelminuten bij KRC Genk op een transfer. Een overstap naar de streekgenoten van Sint-Truiden behoort tot de mogelijkheden, maar het is niet de enige optie.

Het ziet er niet meteen naar uit dat Wouters een plekje in de Genkse basiself gaat veroveren. De Tongenaar heeft dan ook zijn zinnen gezet op een vertrek. STVV-coach Peter Maes was er al snel bij om Wouters enkele lovende woorden toe te strooien.

In Sint-Truiden geloven ze dus wel dat Wouters met zijn capaciteiten een meerwaarde kan zijn voor hun ploeg. Het is bekend dat de Truienaars met hem gesprekken voeren, maar voorlopig komt er nog geen akkoord uit de bus. Waardoor ze ook elders nog hun kansen ruiken.

Transfervoorwaarden

Volgens Het Belang van Limburg staat Wouters ook in de belangstelling van Waasland-Beveren. De Waaslanders zijn net als STVV betrokken in de degradatiestrijd en kunnen elke versterking dus goed gebruiken. De ploeg van trainer Nicky Hayen heeft bij Genk geïnformeerd naar de transfervoorwaarden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties