Watford doet goede zaak in Championship

Redactie
Watford doet goede zaak in Championship
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Watford doet goede zaak in Championship

Watford heeft een goede zaak gedaan bovenaan de tweede Engelse klasse. Masina zorgde met het enige doelpunt van de match voor een belangrijke driepunter tegen Nottingham Forest.

Sprokkels

'Rafael Benitez dichtbij terugkeer'

In de Engelse pers staat het steeds duidelijker te lezen: Rafael Benitez zou een terugkeer naar Everton overwegen.


CSKA Moskou ontslaat coach tijdens EK

CSKA Moskou heeft met Ivica Olic zijn coach ontslagen. Dat is opmerkelijk, want hij is momenteel als assistent op het EK aanwezig.


Oostende test ex-doelman AC Milan

Bij KV Oostende traint de 19-jarige doelman Lillo Guarnieri - ex AC Milan - mee. Dat weet alvast Het Nieuwsblad te melden.


Cap 100 voor Mertens?

Als Dries Mertens aan de aftrap komt van de match tegen Denemarken, dan is het meteen zijn 100e cap. Een leuke mijlpaal. 


'Ramos heeft clubs voor het uitkiezen'

Sergio Ramos verlaat Real Madrid. En dus heeft hij de clubs plots meer dan voor het uitkiezen. Er zouden al minstens vier gegadigden zijn, Sevilla wordt het al zeker niet.


'Moeskroen praat met Scifo'

Moeskroen is nog steeds op zoek naar een nieuwe T1. Daarbij zijn er opnieuw gesprekken met Enzo Scifo, laat Het Nieuwsblad weten.


UEFA tevreden over optreden tijdens Denemarken - Finland

De UEFA heeft in een statement laten weten dat ze blij zijn met hoe ze de situatie rond Denemarken - Finland en het al dan niet doorspelen van die wedstrijd hebben aangepakt. 


'Milicevic naar Gent'

Dat Seraing en Milicevic er samen zijn uitgekomen het contract tot een einde te laten komen? Dat zou volgens Het Nieuwsblad zijn door een aanbod van AA Gent om hem op te nemen in de staf.


Landu vertrekt bij Standard

Landu verlengt zijn contract bij Standard niet. De speler zal dus transfervrij vertrekken bij de Rouches, zo blijkt. 


Danijel Milicevic weg bij Seraing

Danijel Milicevic lag nog een seizoen onder contract bij Seraing, maar is er samen met de club uitgekomen om dat contract nu al tot een einde te laten komen.


Eupen verwelkomt oude bekende

Javi Ruiz is terug bij Eupen. Hij was al eens van 2012 tot 2017 keepertrainer bij de Oostkantonners en is nu terug.


Charleroi langer door met jongeling

Charleroi heeft het contract van de 19-jarige Ken Nkuba verlengd tot 2023. In het contract staat ook nog eens een optie voor een jaartje extra opgenomen.


Gent is aan voorbereiding begonnen

KAA Gent is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Vrijdag volgt al een oefenduel tegen Dikkelvenne. Liefst negen internationals sluiten pas later aan.


Braziliƫ start aan de Copa America met dit elftal

Om 23u00 trapt Brazilië de Copa America op gang tegen het door corona geteisterde Venzuela. Dit zijn de elf Goddelijke Kanaries die aan de aftrap zullen verschijnen.


Waasland-Beveren haalt Ivan Bravo in huis

Waasland-Beveren blijft aan zijn structuur werken. Zondagavond maakten de Leeuwen bekend dat Ivan Bravo aan boord werd gehaald. Hij zal samenwerken met de CEO en de investeringsgroep van de club.


Michael Laudrup reageert richting UEFA

Voor levende Deense legenda Michael Laudrup is het duidelijk: de match tussen Denemarken en Finland had nooit opnieuw mogen beginnen zaterdagavond.


Sebastian Abreu hangt voetbalschoenen aan de haak

Sebastian "Loco" Abreu heeft in totaal 31 clubs gehad, maar nu heeft de Uruguayaan beslist om er definitief mee op te houden.


'Als Dembele niet verlengt bij Barcelona, moet hij deze zomer vertrekken'

Ousmane Dembélé kwam enkele jaren geleden langs de grote poort binnen bij Barcelona. De Franse winger werd voor 135 overgenomen van Borussia Dortmund maar heeft zijn transferprijs nog niet kunnen verantwoorden op het veld. Volgens ESPN heeft Barcelona de speler gevraagd om zijn contract, dat volgend seizoen afloopt, te verlengen. Als hij dat niet zou doen, mag hij vertrekken want de Catalanen willen niet dat hij volgend seizoent transfervrij naar een andere ploeg trekt.


Algerije komt met een nieuw record

Algerije is door zijn zege van zaterdag nu al 27(!) wedstrijden ongeslagen. Dat is voor Afrikaanse landen een record. Ivoorkust was tussen 2010 en 2013 26 wedstrijden zonder nederlaag.


Jos Beckx stopt bij Malinwa

Keeperstrainer Jos Beckx houdt er na twee seizoenen mee op bij KV Mechelen. Dat laat Het Nieuwsblad alvast weten.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties