🎥 Bleek in België, ijzersterk op EK U21: Anderlecht-huurling doet monden openvallen met heerlijke assist

Clint Vens
| 7 reacties
🎥 Bleek in België, ijzersterk op EK U21: Anderlecht-huurling doet monden openvallen met heerlijke assist

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Op het EK U21 zien we ook enkele talenten uit de Jupiler Pro League aan het werk. En ze staan meer dan hun mannetje, dat mag zeker gezegd worden.

Lukas Nmecha (Anderlecht), Noa Lang (Club Brugge) en Bastien Toma (KRC Genk) legden een prima prestatie af in hun wedstrijd op het EK U21 met respectievelijk Duitsland, Nederland en Zwitserland. 

Daar kijken we niet van op want de bovengenoemde spelers -in mindere mate Toma- zijn bij de betere in de Jupiler Pro League. Vrijdag kwam er nog een speler van Anderlecht in actie en ook die deed het voortreffelijk. 

Jacob Bruun Larsen kwam met veel adelbrieven naar België afgelopen winter, maar kon zijn status als toptalent bij paars-wit vooralsnog niet waarmaken. Bij de Deense beloften loopt het allemaal een stuk vlotter voor de winger. 

Larsen leverde de beslissende assist af voor het winnende doelpunt van Anders Dreyer tegen Frankrijk. En wat voor één. Wie weet kan dit EK hem vertrouwen geven en ontploft de huurling van Anderlecht helemaal bij zijn terugkeer in Neerpede. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties