KV Mechelen licht de optie in de contracten van drie jonge talenten

Youngsters Dailly, Dassy en Wenssens blijven een jaar langer bij KV Mechelen

KV Mechelen licht de optie in de contracten van drie jonge talenten
Foto: © photonews

KV Mechelen neemt drie van zijn jonge talenten al zeker mee richting het volgende seizoen. De opties in de contracten van Niko Dailly (foto), Dylan Dassy en Maxime Wenssens zijn gelicht. Hierdoor blijven deze drie zeker tot 2022 bij Malinwa.

Niklo Dailly is een 19-jarige aanvaller die vorige zomer overkwam van Anderlecht. De sportieve staf bij KV Mechelen is overtuigd geraakt van zijn potentieel. Dailly mag zich dus ook het volgende seizoen in Mechelen blijven ontwikkelen.

Maxime Wenssens heeft dezelfde leeftijd, maar is iemand voor de andere kant van het veld. Wenssens is immers doelman. In november 2020 zette Wenssens zijn handtekening onder het contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra seizoen. Die optie is nu dus door KV Mechelen benut.

Dylan Dassy is de jongste van de drie met zijn achttien jaar en mag beschouwd worden als een echt jeugdproduct. Dassy voetbalt immers reeds vanaf 2009 voor geelrood. De linksachter traint ook al mee met de eerste ploeg. Uitkijken of er komend seizoen een grote doorbraak in zit voor één van deze drie jongens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties