Wat met Antwerp - Club, Genk - Anderlecht en de matchen in play-off 2? Dit is onze voorspelling (en vergeet je prono niet!)

Redactie
| 0 reacties
Wat met Antwerp - Club, Genk - Anderlecht en de matchen in play-off 2? Dit is onze voorspelling (en vergeet je prono niet!)

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 3DennisNilsJelleKevinJohanAernout
Genk - Anderlecht1  1 1
Antwerp - Club Brugge2  1 2
AA Gent - KV OostendeX  1 1
Standard - KV Mechelen2  2 1

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie (inclusief halvering van de punten):

Aernout 78*
Kevin 63
Jelle 62*
Dennis 60
Nils 52
Johan 41*

Toppronostikeur in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties