Club Brugge en Philippe Clement gaan voor een 3de titel op rij
Bart De VrƩ
| 20 reacties

Club Brugge en Philippe Clement gaan ook volgend seizoen verder met elkaar

Club Brugge en Philippe Clement gaan voor een 3de titel op rij
Foto: © photonews

Goed nieuws voor de Club Brugge supporters want Philippe Clement zal ook volgend seizoen de trainer zijn van Blauw-Zwart.

Club Brugge kondigde aan met een nieuwsbericht op hun website dat het contract van Philippe Clement is omgezet naar een contract van onbepaalde duur. Zij gaan volop voor een 3de titel op rij. Voor Clement zou het de 4de titel zijn want hij werd voordien nog kampioen met Racing Genk. 

Club Brugge en coach Philippe Clement zetten hun succesvolle samenwerking verder. Het nog lopende contract van Clement werd omgezet naar een contract van onbepaalde duur. Na eerdere titels in 2020 en 2021 gaan Club en coach Clement volgend seizoen opnieuw op zoek naar nationaal én internationaal succes.

Philippe Clement: “Ik ben verheugd dat ik ook volgend jaar hoofdcoach van Club zal zijn. In 18 jaar Club heb ik al heel veel mooie dingen mogen meemaken maar ik zie ook nog heel wat mooie uitdagingen voor de toekomst. Uitdagingen die mij enorm motiveren. Ik kijk al uit naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie, hopelijk mét publiek.”

Vincent Mannaert: “We zijn blij dat Philippe ook volgend seizoen hoofdtrainer van Club is. Uit onze gesprekken is gebleken dat we nog steeds dezelfde ambities delen en die graag samen willen realiseren. Philippe is een topcoach die het huis kent en kan werken in de multidisciplinaire omgeving die Club Brugge op vandaag is. Door het contract om te zetten in één van onbepaalde duur geven we beide partijen de kans om evaluatiemomenten in te bouwen zonder ons vast te pinnen op een vooraf vastgelegd aantal seizoenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties