Anderlecht - KV Oostende gaat niet door vanwege reacties op vaccin

Anderlecht - KV Oostende gaat niet door vanwege reacties op vaccin

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen oefenwedstrijd tussen RSC Anderlecht en KV Oostende deze middag. De naweeën van het vaccin gooien roet in het eten. De aftrap van het vriendschappelijke treffen was voorzien om 12u op Neerpede, maar de match gaat dus niet door.

Zowel Anderlecht als KVO hebben de afgelasting van deze oefenwedstrijd bevestigd. Verschillende spelers van Oostende hebben een dag voor de wedstrijd het coronavaccin toegediend gekregen. Een groot deel van hen zijn hierdoor nu ziek, waardoor ze bij Oostende over onvoldoende beschikbare spelers beschikken.

Er hoeft evenwel niet gevreesd worden dat de lichamen van de spelers het vacin niet goed zouden ontvangen. "Het gaat om normale reacties op het vaccin", verzekert KVO. "Maar het belet de spelers om een wedstrijd te spelen."

Anderlecht en Oostende zullen dus tegen andere tegenstanders en op een latere datum hun respectievelijke oefencampagnes moeten verderzetten. Vorige vrijdag speelde RSCA nog 1-1 gelijk tegen STVV. KV Oostende ging voorbije zaterdag met 3-9 winnen bij Zwevezele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties