'Malen erg dicht bij overgang naar Borussia Dortmund

Redactie
'Malen erg dicht bij overgang naar Borussia Dortmund
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Griezmann - Onana - Peeters - Dwomoh - Kane - Mbenza - Batubinsika

'Malen erg dicht bij overgang naar Borussia Dortmund

Donyell Malen moet bij Borussia Dortmund de opvolger worden van de naar Manchester United verkaste Jadon Sancho. Volgens diverse Nederlandse media zijn PSV en Borussia Dortmund er zo goed als uit wat betreft de transfer van de razendsnelle aanvaller.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07

Officieel: Standard laat drie youngsters seizoen rijpen bij MVV

Standard stuurt drie youngsters naar Nederland. Ntelo, Delferriere en Kalala gaan een jaartje rijpen bij MVV, dat uitkomt op het tweede niveau in Nederland. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp kondigt zevende versterking aan met gedroomde opvolger Hongla
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Antwerp kondigt zevende versterking aan met gedroomde opvolger Hongla

Antwerp heeft zijn zevende zomeraanwinst te pakken. Al had het nog enige voeten in de aarde, zo blijkt. (Lees meer)


DONE DEAL: Club Brugge is heel wat clubs te snel af voor opvolger Kossounou, Clement reageert op nakende transfer

Club Brugge gaat zo'n dertig miljoen euro cashen op Odilon Kossounou, al gaan ze daarvan een deel nog moeten afstaan. Een vervanger zit alvast in de pijplijn, de deal is rond. (Lees meer)


Zulte Waregem huurt winger van Stade Reims

Dereck Kutesa wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwste aanwinst van Zulte Waregem. De winger trok in 2019 voor 1,7 miljoen euro van Sankt-Gallen naar Stade Reims. De ploegmaat van Thomas Foket en Wout Faes past niet meer in de plannen bij de Ligue 1-club en daar wil Essevee van profiteren. (Lees meer)


Officieel: Union laat Nik Nik Lorbek vertrekken

Union laat Nik Lorbek terugkeren naar zijn thuisland Slovenië. Lorbek ondertekende een contract bij NS Mura


'Club Brugge plukt jonge Belg weg bij Inter'
Foto: © Voetbalkrant.com

'Club Brugge plukt jonge Belg weg bij Inter'

De Club-fans moesten de voorbije weken geduld tonen. De landskampioen was nog niet erg actief op de transfermarkt, maar daar komt stilaan verandering in. HLN en Het Nieuwsblad laten weten dat Tibo Persyn door Inter uitgeleend zal worden aan Club Brugge. (Lees meer)


Harry Kane zal voor een recordbedrag verkocht worden aan Manchester City

Het transferrecord van Neymar (222 miljoen euro) lijkt nog niet te gaan sneuvelen, maar Harry Kane gaat blijkbaar het meest in de buurt komen. Tottenham lijkt akkoord om hem voor een Brits recordbedrag te verkopen aan... Manchester City. (Lees meer)


'Italiaanse grootmacht klopt aan bij Genk, speler reageert mysterieus'

Het ging al even niet al te goed tussen club en speler, nu lijkt er definitief een einde te komen aan de samenwerking. (Lees meer)


Dan toch een transfer: 'Lorient lijkt Zulte Waregem en Cercle Brugge af te troeven voor jeugdproduct Club bij Italiaanse traditieclub'

Cercle Brugge en Zulte Waregem waren met elkaar in strijd voor een talentrijke Belg. Maar er gebeurde de voorbije maand weer heel wat. (Lees meer)


Guy Mbenza naar promovendus?

Antwerp zoekt nog een oplossing voor zijn aanvaller Guy Mbenza. Seraing zou volgens La Dernière Heure wel wat in hem zien. 


Wat met Messi?

Lionel Messi en Barcelona? Het wordt steeds moeilijker. Hem opnieuw laten tekenen? Daar heeft de club voorlopig geen geld voor. En dus zou hij mogelijk maandenlang niet kunnen spelen. 


'OH Leuven, Oostende of Anderlecht? Winger maakt opvallende keuze, deal lijkt rond'
Foto: © photonews

'OH Leuven, Oostende of Anderlecht? Winger maakt opvallende keuze, deal lijkt rond'

Drie Belgische ploegen azen op een rechtsbuiten uit de Amerikaanse competitie. Die zou nu een opmerkelijke keuze gemaakt hebben. (Lees meer)


'Opmerkelijk: Antwerp laat sterkhouder uit de defensie vertrekken'

Na onder meer Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani gaat Antwerp nu ook een derde absolute sterkhouder laten vertrekken. (Lees meer)


'Spits Internazionale op weg naar Jan Breydel, Nederlandse en Spaanse concurrentie'

In de Jupiler Pro League openen Standard en Genk vrijdag het voetbalseizoen. Maar er gaan natuurlijk nog heel wat transfers gebeuren voor het eind augustus is. (Lees meer)


Griezmann weg bij Barcelona?

Gaat Antoine Griezmann vertrekken bij Barcelona. Barca-voorzitter Joan Laporta heeft zich uitgelaten over de zaak en aangetoond dat er wel wat rond hem aan het bewegen is.


Amadou Onana naar Ligue 1?

Amadou Onana speelt momenteel nog voor Hamburg, maar hij zou naar de Ligue 1 kunnen. Lille aast volgens Duitse bronnen op hem. 


Union-spits naar Mandel United

Geen plaats voor Ferber bij Union dit seizoen. De spits trekt op huurbasis naar amateurclub Mandel United. Dat nieuws is geofficialiseerd.



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties