'Geoffke' Hairemans bij eerste basisplaats sinds lang meteen beslissend: "Natuurlijk doet dit superveel deugd"

'Geoffke' Hairemans bij eerste basisplaats sinds lang meteen beslissend: "Natuurlijk doet dit superveel deugd"
Foto: © photonews

'Geoffke' Hairemans was één van de spelers die zijn kans kreeg en hij besliste meteen ook de bekermatch tegen Union. Met een doelpunt en een assist loodste Hairemans KV Mechelen naar de achtste finales van de Croky Cup. En of hij van zijn avond genoot.

Het begon al prima, want na een kwartier reageerde Hairemans gevat bij de foute inspeelpass van Union-doelman Pirard. "Voor hetzelfde geld ben je een beetje verrast, maar dat was niet het geval. Ik zag dat Shved er beter voor stond, ik vond het dus niet erg om de bal nog af te spelen."

Het moment om zelf te scoren kwam er ook nog in de tweede helft: Hairemans ging diep en moest zich dan enkel nog van Van der Heyden ontdoen. "Hij kwam nog met die druk en duwde mij een beetje naar rechts. Met rechts ging ik niet schieten. Hij had het wel een beetje gelezen, maar gleed dan weg."

Hairemans bleef nadien zijn koelbloedige zelve en mag zich met recht en reden de matchwinnaar noemen. "Natuurlijk doet dit superveel deugd. Je werkt volledige weken om speelminuten en je kans te krijgen. Uiteindelijk moet je die dan ook wel nemen, er zijn geen excuses. Ik heb mijn best gedaan. Als je dan belangrijk kunt zijn, doet dat heel veel deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties