Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 14!

Redactie
| 5 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 14!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Marko Ilic. Enkel een strafschopdoelpunt van Holzhauser wist hem te verschalken, verder stond hij weer prima te keepen.

Verdediging

Achterin kiezen we voor een scorende én goed verdedigende Dussenne op bezoek bij Club Brugge, een prima Özkacar tussen zijn ook al prima acterende collega's bij OH Leuven en ook Leistner wist de nul te houden voor zijn team.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we met Mitoma en Teuma voor twee erg sterk presterende spelers van Union, die laatste was goed voor twee assists en een pre-assist. Ook naast de branie van Mercier en de werkkracht van Nainggolan was bijna niet te kijken.

Aanval

De cijfers van Undav (2 goals) zijn opnieuw niet te ontkennen, terwijl ook Dönnum scoorde voor Standard. Hotic was dan weer van belang voor Cercle Brugge in Genk.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Team van de week speeldag 14
© AVL
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties