Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01: Mirallas - Gillet - Gillet - Clement - Mata - Van Damme - Agbadou - Cafaro

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01: Mirallas - Gillet - Gillet - Clement - Mata - Van Damme - Agbadou - Cafaro
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 14/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mirallas - Gillet - Gillet - Clement - Mata - Van Damme - Agbadou - Cafaro

Een overstap van Clinton Mata naar AS Monaco is niet louter een gerucht

Na de overstap van Philippe Clement naar AS Monaco doken al snel geruchten op dat Clinton Mata hem zou volgen. Deze blijken niet uit de lucht gegrepen. (Lees meer)


Odense BK wil Christian Eriksen graag de kans geven om terug te keren

Christian Eriksen is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De Deen en Internazionale gingen onlangs uit elkaar, waardoor hij een vrije speler is. Een oude liefde lijkt hem alvast in armen te sluiten. (Lees meer)


🎥 Cauê Vinicius dos Santos tekent bij Lommel SK

Lommel SK heeft zich gevoelig versterkt met de Braziliaanse belofteinternational, Cauê Vinicius dos Santos, die overkomt van het Braziliaanse Grêmio Novorizontino. (Lees meer)


OFFICIEEL: Taylor Harwood-Bellis verlaat Anderlecht

OFFICIEEL: Taylor Harwood-Bellis verlaat Anderlecht

Het hing al langer in de lucht, maar nu is het ook officieel, Taylor Harwood-Bellis verlaat Anderlecht. (Lees meer)


Joachim Van Damme tekent een contract voor 2,5 jaar bij Standard

De officiële aankondiging gaat niet lang meer op zich laten wachten. Standard - dat intussen heel actief is op de transfermarkt - heeft Joachim Van Damme beet. De Rouches bereikten een financieel akkoord met KV Mechelen. (Lees meer)


Guillaume Gillet tekent morgen bij Waasland-Beveren

Geen terugkeer naar FC Luik voor Guillaume Gillet. De 37-jarige middenvelder trekt naar Waasland-Beveren, dat werd gemeld aan onze redactie. Enkele details en zijn medische testen moeten nog geregeld worden, maar morgen wordt hij waarschijnlijk reeds aangekondigd. (Lees meer)


Bryan Reynolds zou onderweg zijn naar Anderlecht

Volgens de Italiaanse media is het zover: Bryan Reynolds, de rechtsback die al een tijdje aan Anderlecht gelinkt wordt, gaat ook effectief naar Brussel komen. (Lees meer)


Waasland-Beveren is geïnteresseerd in Guillaume Gillet en Kevin Mirallas

Wie niet waagt, niet wint. Volgens La Dernière Heure heeft Waasland-Beveren contact gezocht met twee voormalige Rode Duivels om de ploeg te versterken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Eerste wintertransfer Standard is een feit

OFFICIEEL: Eerste wintertransfer Standard is een feit

Mathieu Cafaro (24) is een Rouche. De Franse middenvelder komt over van Stade Reims en tekent op Sclessin een contract tot medio 2025. (Lees meer)


Rinkelt Eupense kassa opnieuw? 'Nice wil sterkhouder voor neus van AA Gent weghalen"

Eupen is na een schitterende seizoenstart weggezakt in het klassement. De Panda's verloren eerder in deze mercato Edo Kayembe en dreigen nog een sleutelspeler uit de centrale as te zullen zien vertrekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties