OFFICIEEL: Barcelona neemt na half seizoen alweer afscheid van jonge aanvaller

OFFICIEEL: Barcelona neemt na half seizoen alweer afscheid van jonge aanvaller
Foto: © photonews

Na negen wedstrijden zit het er alweer op voor Yusuf Demir (18) bij Barcelona. De uitleenbeurt van de Oostenrijkse international wordt per direct stopgezet, waardoor Demir (in principe) terugkeert naar Rapid Wien.

Het zijn drukke weken bij Barcelona. De Catalanen willen hun kern flink versterken, maar botsen daarbij al te vaak op de salarislimieten. En dus moet er ook aan uitgaande zijde wat bewegen.

Eerder deze week vertrok Philippe Coutinho naar Aston Villa, donderdag maakte Barça bekend dat het huurcontract van Demir wordt stopgezet. Demir speelde negen wedstrijden voor Barcelona en liet mooie dingen zien. Dat Barcelona net nu afscheid neemt van Demir, heeft er alles mee te maken met een clausule in het huurcontract. Bij tien gespeelde wedstrijden zou Barcelona automatisch de aankoopoptie op Demir (tien miljoen euro) lichten. Dat zag Barcelona echter niet zitten.

Demir keert nu terug bij Rapid Wien, al is het maar de vraag of hij in eigen land aan de slag zal blijven. Tal van Europese subtoppers trokken eerder al aan zijn mouw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties