Vertrek van Luka Elsner bij KV Kortrijk draait goed uit: "Mayonaise pakt"

Vertrek van Luka Elsner bij KV Kortrijk draait goed uit: "Mayonaise pakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk staat deze week voor twee zware opdrachten, met Sporting Charleroi en Club Brugge als tegenstanders.

Voor kapitein Kristof D’Haene draaide de verplichte coacheswissel positief uit toen Elsner er zelf voor koos om richting Standard te trekken.

Onder Belhocine pakten de Kerels 21 op 39. “Na het vertrek van Luka Elsner waren sommige spelers bevrijd”, vertelt D’Haene aan Het Nieuwsblad. “Luka is een heel goede coach, maar hij is erg veeleisend. Hij legt veel druk en bij jonge spelers werkt dat soms beklemmend.”

Belhocine doet dat op een andere manier. “Karim is daarin iets losser. De mayonaise pakt. Belhocine en KV Kortrijk zijn simpelweg een goede match. Karim ademt de Kortrijkse mentaliteit. Blijven werken, niet opgeven en vol passie de strijd aangaan.”

Voor de coach van Kortrijk wordt het een bijzondere avond tegen zijn ex-ploeg. “Er zal een gepeperd Kortrijk aan de aftrap komen. Iedereen wil winnen tegen zijn ex-ploeg, zéker Karim Belhocine. Hij kent Charleroi door en door. Aan motivatie zal het ons niet ontbreken. We willen immers onze reeks ongeslagen wedstrijden verderzetten”, besluit D’Haene.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties