Reactie Vandevoordt kan teleurstelling niet onder stoelen of banken steken: "Blijf hopen maar ja..."

Vandevoordt kan teleurstelling niet onder stoelen of banken steken: "Blijf hopen maar ja..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk-doelman Maarten Vandevoordt kon niet voorkomen dat Anderlecht tweemaal kon scoren tegen zijn ploeg. De goalie speelde nochtans geen slechte wedstrijd.

Net voor de 1-0 stond Vandevoordt nog pal op een poging van Kouamé. Dat de bal daarna voor Ashimeru viel die hem uitkapte en de bal in een leeg doel deponeerde, kan de doelman niet op zijn conto schrijven. Het was voor de doelman vooral een frustrerende avond.

"Ik heb eigenlijk niet echt veel te doen gehad vanavond. Het is frustrerend om twee doelpunten te slikken. Ik vind niet dat we verdiend verliezen, we speelden goed voetbal maar vonden de goal van de tegenstander niet", zucht Vandevoordt na de wedstrijd.

De doelman wil het niet echt toegeven maar op zijn gezicht lezen we wel af dat de hoop om PO1 nog te halen stilaan aan het wegebben is. "Het was een belangrijke wedstrijd voor PO1, dat we verliezen is enorm jammer. Of ik er nu nog in geloof, ik 

Het was een belangrijke wedstrijd voor PO1 en dat we die verliezen is wel heel jammer. Of ik er nog in geloof? Ik hoop vooral van wel...", besluit hij veelzeggend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties