KV Mechelen geeft extra woordje uitleg bij vertrek van Wouter Vrancken

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
KV Mechelen geeft extra woordje uitleg bij vertrek van Wouter Vrancken

KV Mechelen bereikte een akkoord met KRC Genk over de overstap van Wouter Vrancken.

Ook assistent-trainer Kevin Van Dessel en physical coach Glenn Vanryckeghem gaan met Vrancken mee. "We zijn het trio dat de club verlaat, dankbaar", zo zegt sportief directeur Tom Caluwé op de website van de club.

“Wouter hebben we al uitvoerig bedankt, onze dankwoorden zijn er nu ook voor assistenten Kevin Van Dessel en Glenn Vanryckeghem. Onze teamprestaties waren alleen mogelijk dankzij hun inspanningen."

"Assistent-trainers Fred Vanderbiest, Stef Pauwels en Steven Defour blijven sowieso. De komende week zullen we de nieuwkomers in de technische staf, waaronder een nieuwe hoofdcoach, voorstellen. Zo kan de volledige staf op 20 juni aan de voorbereiding beginnen", aldus nog Caluwé.

KV Mechelen liet zich ook uit over de onderhandelingen om tot een akkoord te komen met Genk. “Vrancken had immers een bediendecontract van onbepaalde duur. In tegenstelling tot de geruchten is het niet zo dat de club een vaste afkoopsom kon vragen. Juridisch kan dat niet voor Belgische werknemers. Dus moesten de clubs nog aan de onderhandeltafel en daar is nu een akkoord bereikt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties