PSV maakt van Barcelona-aanvaller topprioriteit

Redactie
PSV maakt van Barcelona-aanvaller topprioriteit
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Di María - De Jong - Kaba - Gelders - Pletinckx - Lefrancq - Pletinckx - Bissouma

PSV maakt van Barcelona-aanvaller topprioriteit

Ondanks enkele Houdini-trucs dit seizoen, is het zeker dat Luuk de Jong mag beschikken bij Barcelona. Onder Koeman kreeg hij bovendien ook wat meer kansen dan bij Xavi momenteel. Verschillende Nederlandse media melden dat PSV er een absolute topprioriteit van gemaakt heeft om De Jong aan te trekken. 

Voor De Jong naar Sevilla trok was hij speler van PSV. In Eindhoven scoorde hij in het seizoen 2018/2019 maar liefst 28 doelpunten voor PSV. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06

Tottenham shopt in eigen competitie en kaapt middenvelder weg

Tottenham is zich in de maand juni al stevig aan het inkopen. Na de komst van wingback Perisic heeft het nu ook de transfer van Yves Bissouma geofficialiseerd. De 25-jarige Malinese verdediger speelde de voorbije seizoenen bij Brighton & Hove Albion waar hij ploegmaat was van Leandro Trossard. Nu krijt hij de kans om zich te bewijzen op een hoger niveau.. Tottenam betaalt zo'n 30 miljoen euro voor Bissouma.


OFFICIEEL: OH Leuven gaat shoppen bij Zulte Waregem en strikt jonge verdediger voor 4 seizoenen
Foto: © photonews

OFFICIEEL: OH Leuven gaat shoppen bij Zulte Waregem en strikt jonge verdediger voor 4 seizoenen

Het werd vandaag al in de wandelgangen gezegd maar nu is het ook officieel. Ewoud Pletinckx zal volgend seizoen de kleuren van OH Leuven verdedigen. (Lees meer)


PSG-winger staat op punt om bij Juventus te tekenen

Di Maria is al even aan het zoeken naar een nieuwe club toen duidelijk werd dat hij zijn contract niet zou verlengen bij PSG. Met Neymar, Mbappé en Messi voorin heeft PSG natuurlijk ook kwaliteit genoeg voorin om de afwezigheid van Di Maria op te vangen. Lange tijd leek de Argentijn naar Barcelona te gaan maar nu zou Juventus aan het langste eind getrokken hebben. Volgens Twitter-journalist Tomeo Agresti zal hij dit weekend zijn keuze duidelijk maken.


OFFICIEEL: KV Mechelen plukt jeugdtalent opnieuw weg bij OH Leuven

Enkele dagen geleden kwam de 18-jarige Ilyas Lefrancq zelf met het nieuws dat hij na 6 jaar de deur achter zich toe trok bij OH Leuven. Nu is ook bekend naar waar hij trekt. (Lees meer)


Speelster Anderlecht maakt overstap naar ... Standard

Ook in de Super League gaat het hard qua transfers. Er is opnieuw een opvallende move bekendgemaakt. (Lees meer)


'Marc Brys vindt centrale verdediger bij Zulte Waregem'

Marc Brys is voor OH Leuven op zoek naar versterking voor de defensie. (Lees meer)


'OH Leuven is spits definitief kwijt door move van Janssen naar Antwerp'
Foto: © photonews

'OH Leuven is spits definitief kwijt door move van Janssen naar Antwerp'

In de lente leek het er even op alsof hij zeker bij OH Leuven zou blijven, ondertussen is het verhaal helemaal gekeerd. (Lees meer)


Anderlecht heeft aanvaller zo goed als beet: princiepsakkoord, onderweg naar België voor medische testen

Met het vertrek van huurlingen Christian Kouamé en Joshua Zirkzee moest Anderlecht op zoek naar offensieve versterking. In die zoektocht zijn ze uitgekomen bij een amper 18-jarige Ecuadoriaanse aanvaller, die onderweg is naar ons land om zijn medische testen af te leggen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties