'Nieuwe club uit Serie A wil Praet'

Redactie
'Nieuwe club uit Serie A wil Praet'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Praet - Nielsen - De Ligt - Dost - Bastien - Hamache - Operi - Tzolis

'Nieuwe club uit Serie A wil Praet'

Dennis Praet stond al in de belangstelling van Torino, dat hem definitief wil binnenhalen. Nu wil ook Fiorentina hem graag proberen overnemen van Leicester City.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06

'Ajax plukt linksachter weg bij concurrent voor tien miljoen'

Het was de voorbije weken betrekkelijk stil bij Ajax Amsterdam. De ploeg van Alfred Schreuder roerde zich nog niet op de transfermarkt, maar daar komt weldra verandering in. (Lees meer)


OFFICIEEL: Seraing haalt voormalig jeugdinternational weg bij Reims

Seraing is volop bezig zijn defensieve compartiment te versterken. Eerder deze week werden centrale verdediger Marvin Tshibuabua en rechtsachter Sergio Conceiçao gepresenteerd, donderdag was het weer raak: Sambou Sissoko komt transfervrij over naar Les Métallos. (Lees meer)


Arnaut Danjuma ziet zijn transfer naar West Ham mogelijk niet doorgaan

Het worden nog spannende weken voor Arnaut Danjuma. De aanvaller kende een topseizoen bij Villarreal en wilde dat verzilveren. West Ham wou hem binnenhalen, maar vindt zijn looneisen te hoog. (Lees meer)


OFFICIEEL: vrouwen Club Brugge halen spits op in Spanje

De vrouwen van Club Brugge willen volgend seizoen er opnieuw staan in de Super League. En daartoe doen ze ook een aantal pittige transfers. (Lees meer)


De Braziliaan Metinho gaat voor Lommel SK spelen

Lommel SK heeft wel al wat waardevolle spelers gekregen van de City Group, de eigenaars van de club. En nu gaat er weer eentje landen. Het gaat om de 19-jarige Braziliaan Metinho. (Lees meer)


Samuel Bastien verhuist ook naar Burnley

Naast Jackson Muleka gaat ook Samuel Bastien voor Burnley tekenen. De gesprekken daarover zijn al vergevorderd en Bastien zou zelf al een akkoord hebben met de ploeg van Vincent Kompany. (Lees meer)


OFFICIEEL: Luik haalt ervaren aanvaller in huis, met ervaring op het hoogste niveau

Luik greep afgelopen seizoen nipt naast promotie naar 1B. Volgend seizoen willen de Luikenaars de sprong naar de Challenger Pro League wél wagen. De eerstenationaler maakte zopas zijn tweede inkomende transfer bekend. (Lees meer)


OFFICIEEL: Recordaankoop Beerschot opnieuw in eigen land aan de slag, ondanks interesse van STVV

In de zomer van 2020 betaalde Beerschot 450.000 euro om Musashi Suzuki (28) naar het Kiel te halen, wat van de Japanse international de recordaankoop van de club maakte. Twee seizoenen later besliste Musashi Suzuki omwille van de degradatie van Beerschot zijn contract te laten ontbinden. (Lees meer)


Vincent Kompany heeft zijn gewilde aanvaller beet: "Muleka tekent voor vier jaar bij Burnley"
Foto: © photonews

Vincent Kompany heeft zijn gewilde aanvaller beet: "Muleka tekent voor vier jaar bij Burnley"

Er was al langer sprake van en weldra moet de officiële bevestiging volgen: Jackson Muleka (Standard) wordt de nieuwe spits van Burnley. De Congolees kan zijn handtekening zetten onder een contract van vier seizoenen. (Lees meer)


'Noah Fadiga op weg naar Brest'

Volgens Franse media is Noah Fadiga (22) op weg naar Stade Brest (Ligue 1). Brest zou zo'n 350.000 moeten betalen aan Heracles Almelo, dat onlangs degradeerde uit de eredivisie.


'Bas Dost keert na anderhalf jaar bij Club Brugge terug naar Eredivisie en heeft nieuwe ploeg gekozen'

Bas Dost gaat Club Brugge deze zomer verlaten. Een terugkeer naar de Eredivisie wenkt voor de 33-jarige aanvaller. (Lees meer)


'Club Brugge onderhandelt verder over Griekse winger van tien miljoen euro'

Vorige zomer trok hij voor liefst elf miljoen van PAOK Saloniki naar Norwich City, nu probeert Club Brugge hem daar al een tijdje los te weken. (Lees meer)


OFFICIEEL: voormalige jeugdspeler van Sevilla komt Deinze versterken in de Challenger Pro League

Opnieuw een opvallende transfer bij Deinze. Een Spaanse rechtsachter met een verleden bij Sevilla komt de ploeg uit de Challenger Pro League versterken. (Lees meer)


Officieel: Gent liet verdediger gaan, die nu in Frankrijk aan de slag gaat

Na een aflopend verhaal bij AA Gent heeft Christopher Opéri snel een nieuwe club gevonden. En de coach heeft hij al zien lopen afgelopen seizoen ... (Lees meer)


Keuze gemaakt? 'Standard heeft gewilde linksachter bijna beet'
Foto: © photonews

Keuze gemaakt? 'Standard heeft gewilde linksachter bijna beet'

De voormalige speler van OGC Nice en Red Star heeft net twee volledige seizoenen in Portugal achter de rug, nu wenkt een overgang naar de Belgische competitie. (Lees meer)


Casper Nielsen heeft zinnen gezet op Club Brugge, maar drie(!) andere Belgische topclubs willen hem wegkapen

Casper Nielsen was dé absolute uitblinker bij Union en de metronoom op het middenveld heeft dan ook de clubs voor het uitkiezen. Zelf heeft hij een duidelijke voorkeur, maar er zijn kapers op de kust. (Lees meer)


'Anderlecht doet nu ook bod op talent uit Venezuela'

In het Lotto Park mogen de komende weken en maanden nog heel wat deals verwacht worden aan inkomende en uitgaande zijde. (Lees meer)


De Ligt naar Chelsea? Juventus roert zich

De Ligt naar Chelsea? Die deal is nog zeker en vast niet rond. Juventus zelf mengt zich nu in de debatten en wil hem niet (zomaar) laten gaan.



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties