'Francis Amuzu nog niet weg bij Anderlecht: transfer ketst af nadat Franse club niet voldoet aan looneisen'

'Francis Amuzu nog niet weg bij Anderlecht: transfer ketst af nadat Franse club niet voldoet aan looneisen'
Foto: © photonews

Anderlecht speelt Francis Amuzu voorlopig althans nog niet kwijt. Een Franse club had interesse in hem getoond, maar de onderhandelingen zijn afgesprongen.

De 22-jarige flankspeler had zich met zijn prestaties in de kijker gespeeld van het Franse Troyes, dat vorig seizoen op een vijftiende plaats eindigde met de Ligue 1. Dat meldde alvast Sacha Tavolieri van RCM Sport en die volgt het dossier ook verder op de voet.

De transfer zou definitief niet doorgaan. Troyes heeft naar verluidt wel een poging gedaan om Amuzu in huis te halen, maar kon geen akkoord sluiten met de speler van Anderlecht. Zijn looneisen zouden te hoog liggen voor Troyes.

Aangezien een overeenkomst op financieel vlak niet mogelijk blijkt, heeft het ook geen zin om verder te onderhandelen. Zolang geen andere club op de kar springt met een concreet voorstel, kan Anderlecht dus blijven rekenen op Amuzu

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties