šŸŽ„ Was duidelijk handspel een strafschop voor Gent? "Visser en VAR meteen op niveau" en "Hier is Hein Vanhaezebrouck dus voor geschorst?"

šŸŽ„ Was duidelijk handspel een strafschop voor Gent? "Visser en VAR meteen op niveau" en "Hier is Hein Vanhaezebrouck dus voor geschorst?"
Foto: © photonews

Er zijn nog zekerheden in het leven. En ook in de Jupiler Pro League. Zo is er alweer heel wat te vertellen over de arbitrage.

De eerste 45 speelminuten in Standard - Gent stonden meteen bol van de dubieuze beslissingen met Visser en de VAR in een hoofdrol.

Eerst was er twee keer een gele kaart voor Calut binnen het kwartier. Verdedigbaar, al was de tweede gele zeker licht te noemen.

Waar is de VAR?

De strafschopfout op Amallah was heel licht - de spits lijkt zelf het contact te zoeken met Torunarigha en komt zo heel goed weg.

Maar in de slotfase van de eerste helft is er Emond die een vrije trap van Kums bewust met de elleboog in corner werkt. Dat de VAR daar niet tussenkomt? Dat snappen de staf en fans van Gent en bij uitbreiding ook de neutrale fans absoluut niet. Ook de commentatoren hadden hun bedenkingen overigens.

Wat vond u van de fases?

14%
14%
70%
3%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties