Balikwisha is aan het vlammen bij Antwerp: "Ze gaan hem voor minstens het dubbele kunnen verkopen"

Balikwisha is aan het vlammen bij Antwerp: "Ze gaan hem voor minstens het dubbele kunnen verkopen"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Michel-Ange Balikwisha heeft zich al laten zien dit seizoen. Onder Mark van Bommel is de gracieuze dribbelaar belangrijk geworden en scoorde hij al vier keer. Vorig seizoen was dat slechts vijf... Stakke Van den Buijs, ex-scout van Standard, ziet dat hij zijn transferprijs rechtvaardigt.

Van den Buijs kent Balikwisha goed van zijn periode bij de Rouches. De vijf miljoen die Antwerp betaalde, gaan ze dubbel en dik terugverdienen, meent hij. "Als Mickey de huidige lijn doortrekt, ben ik ervan overtuigd dat Antwerp hem op een gegeven moment kan verkopen voor minstens het dubbele van de aankoopprijs”, zegt hij in HLN.

"Mickey is een gast met heel veel sterke punten. Simpel gesteld heeft hij alles wat een moderne voetballer moet hebben: een individuele actie, loopvermogen, snelheid, scorend vermogen en werklust. Vergis je trouwens niet: Balikwisha lacht al eens graag, maar hij leeft wel voor zijn sport en heeft er een goede kop op staan. Wat mij betreft, was de 5 miljoen die Antwerp destijds betaalde dus een normale prijs."

Van den Buijs ziet Antwerp niet als eindstation. "Als je me vraagt waar de limieten van Mickey liggen, dan zeg ik je dat hij het potentieel heeft om het op een dag tot Rode Duivel te schoppen. Ook de overstap maken naar een mooie club in een topcompetitie behoort tot zijn mogelijkheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties