Dossier Hans Vanaken: "Wees maar zeker dat Club een ferme inspanning zal doen"

Bjorn Vandenabeele
| 2 reacties
Dossier Hans Vanaken: "Wees maar zeker dat Club een ferme inspanning zal doen"
Foto: © photonews

Hans Vanaken wordt de voorbije dagen opnieuw gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge.

Volgens diverse bronnen zou West Ham United opnieuw de nodige interesse hebben voor Hans Vanaken, al doet het voorlopig veel te weinig boter bij de vis.

“Ik zou het goed begrijpen mocht Hans nu wel openstaan voor een transfer”, zegt Vital Borkelmans aan Het Nieuwsblad. “Voor Hans zou zo’n stap naar een grote competitie zéker een uitdaging zijn.”

Dat Club Brugge Vanaken zijn transfer niet zou gunnen is volgens Borkelmans dikke zever. “Vanaken is ontzettend belangrijk voor dit Club Brugge – kijk alleen nog maar naar het aantal goals en assists dat hij jaarlijks oplevert. Zo’n speler ga je niet voor een appel en een ei verkopen. Als West Ham hem écht wil weghalen, zal het gewoon de juiste prijs moeten betalen.”

Al zal Club Brugge ook wel een tegenzet proberen, zo oordeelt Borkelmans. “Wees maar zeker dat de club een ferme inspanning zal doen. Hans heeft nog niet zo lang geleden zijn contract verlengd en toen zal hij ook wel een loonsverhoging hebben gekregen. Maar als er een ploeg als West Ham komt aankloppen, is het niet onlogisch dat er opnieuw gepraat wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties