Paul Gheysens reist mee naar Istanbul hopend dat Antwerp met een goede uitgangspositie terugkeert

Paul Gheysens reist mee naar Istanbul hopend dat Antwerp met een goede uitgangspositie terugkeert
Foto: © photonews

De spelerskern van Antwerp reist vandaag af naar Istanbul voor het treffen met Basaksehir. Buiten een 200-tal fans reist de voorzitter ook af.

Een 200-tal fans van Antwerp zullen de verplaatsing maken naar Istanbul voor het treffen tegen Basaksehir in de laatste voorronde van de Conference League. De spelerskern vertrekt woensdagochtend vanuit Luik en in hun kielzog zal de voorzitter volgen. 

Voor de uitbouw (financieel), maar ook de uitstraling van Antwerp is het belangrijk dat ze zich kwalificeren voor de groepsronde van de Conference League. Wie weet volgt er wel zo een sprookje als dat Feyenoord kon neerzetten vorig seizoen (zij speelde in de eerste voorronde ook tegen het Kosovaarse FC Drita). Daarom wil Paul Gheysens zijn club ook maximaal ondersteunen. Zelf zal hij op de wedstrijddag zelf naar Istanbul afreizen om zijn club naar de overwinning te schreeuwen. Naar alle waarschijnlijkheid met zijn vrouw Ria aan zijn zijde die gekend staat als de grootste voetbalfan van hun beide. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties