🎥 Dan toch? Birger Verstraete krijgt groen licht en is gearriveerd in Mechelen

Jelle Ruts
| 26 reacties
🎥 Dan toch? Birger Verstraete krijgt groen licht en is gearriveerd in Mechelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de laatste dag van deze transfermercato lijkt Birger Verstraete alsnog naar KV Mechelen te gaan. Er volgen nog spannende uren voor de middenvelder van Antwerp.

Op de laatste dag van deze transfermercato hoopt Birger Verstraete, middenvelder van Antwerp, nog een nieuwe uitdaging te vinden. Zowel in het binnen- als buitenland was er interesse voor Verstraete. KV Mechelen leek lang kandidaat nummer één, maar enkele dagen geleden kwam ook Westerlo op de proppen. Toch maakte de 28-jarige middenvelder al snel duidelijk dat een uitleenbeurt aan KV Mechelen zijn voorkeur kreeg.

Vandaag zette Antwerp eindelijk het licht op groen voor Birger Verstraete. De middenvelder zijn hoge loon bij Antwerp vormde lang een issue, want Antwerp wil dat niet volledig blijven betalen. Nu lijkt er toch nog schot in de zaak te komen. David Van den Broeck, journalist bij GvA en Het Nieuwsblad, zette een video op Twitter waarin Verstraete rondloopt aan het stadion van Mechelen. Ze hebben nog een paar uur om de transfer af te ronden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties